WATERCLOUDS DELICIOUS BRONZE SPRAYTAN 200ML

WATERCLOUDS DELICIOUS BRONZE SPRAYTAN 200ML
Waterclouds Delicious Bronze Spraytan is een fijne spraytan die het mogelijk maakt om de huid binnen een korte tijd een prachtige, egale en natuurlijke bruine teint te geven.

De Waterclouds Delicious Bronze Spraytan bevat Aloë Vera en beschermd de huid tegen de schadelijke UV-straling. Waterclouds Delicious Bronze Spraytan is zuinig in gebruik en laat geen strepen of vlekken achter. De spraytan hecht zich goed aan de huid en droogt snel. Hierdoor kan je lang genieten van een prachtige gebruinde teint. Waterclouds Delicious Bronze Spraytan is geschikt voor ieder huidtype en zorgt ervoor dat de huid gedurende het hele jaar kan genieten van een prachtige teint. Onderscheidend punt van deze tanning spray is dat deze niet tot amper een geur achterlaat vergeleken met andere tanningsprays.

KENMERKEN
-Egale en natuurlijke bruine teint
-Bevat Aloë Vera en beschermt tegen UV-straling
-Geen strepen of vlekken
-Geschikt voor ieder huidtype

GEBRUIK
Schud de Waterclouds Delicious Bronze Spraytan voor gebruik. Houd vervolgens Waterclouds Delicious Bronze Spraytan op circa 30 centimeter van de huid af en spray met cirkelvormige bewegingen. Laat vervolgens de spray op de huid drogen. Het is belangrijk dat de huid, tot 5 uur na het aanbrengen van de spraytan, niet wordt gewassen. Het resultaat zal na ongeveer 4 uur na het aanbrengen zichtbaar zijn.


Login voor de prijs of registreer je. Bestellen is altijd mogelijk.

Waterclouds Delicious Bronze Spraytan 200Ml