Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  Actigener Lotion 200ml

  Inkoopvoordeel
  Actigener Lotion 200ml
  Productomschrijving
  Therapie lotion voor alle haartypes Actigener Lotion stimuleert de doorbloeding in de hoofdhuid en geeft een koelend effect. Verfrist haar en hoofdhuid en helpt de hoofdhuid te kalmeren. Sinds 1965 is Actigener de natuurlijke therapie shampoo die helpt haar- en hoofdhuidproblemen op te lossen en te voorkomen. Actigener is oorspronkelijk ontwikkel...

  Therapie lotion voor alle haartypes

  Actigener Lotion stimuleert de doorbloeding in de hoofdhuid en geeft een koelend effect. Verfrist haar en hoofdhuid en helpt de hoofdhuid te kalmeren.

  Sinds 1965 is Actigener de natuurlijke therapie shampoo die helpt haar- en hoofdhuidproblemen op te lossen en te voorkomen. Actigener is oorspronkelijk ontwikkeld om problemen zoals roos, schilfering van de huid en haaruitval aan te pakken, maar is ook de perfecte oplossing voor andere klachten, zoals jeuk en vettig of slap haar.

  Je zal het resultaat al zien en voelen na het een paar keer wassen van je haar met Actigener. Afgezien van het oplossen van de problemen, zal het haar in betere conditie zijn, gezonder worden en volumineuzer worden.

  Gebruiksaanwijzing: spray een kleine hoeveelheid over het haar. Masseer het in op de hoofdhuid. Uitspoelen niet nodig.

  Let op: de huid kan rood worden doordat de doorbloeding in de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Dit verdwijnt vanzelf met 15 minuten.

  Ingredienten:

  Aqua, Arnica Montana Flower Extract, Potassium Hydroxide, Magnesium Chloride, Citric Acid, Zinc Sulfate, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Methyl Nicotinate, Benzyl Alcohol, Parfum, D-Limonene, CI 42051, CI 19140

  Bestel Actigener 2.0 lotion nu bij Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  100214

  Eerder door jou bekeken