Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  We planten een boom voor jou! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  We planten een boom voor jou! Meer weten?

  Actigener Shampoo Ice 250ml

  Inkoopvoordeel
  Actigener Shampoo Ice 250ml
  Productomschrijving
  Therapie shampoo voor een verkoelend effectActigener Shampoo Ice stimuleert de doorbloeding in de hoofdhuid en geeft een koelend effect. Reinigt haar en hoofdhuid en helpt de hoofdhuid te kalmeren.Sinds 1965 is Actigener de natuurlijke therapie shampoo die helpt haar- en hoofdhuidproblemen op te lossen en te voorkomen. Actigener is oorspronkelijk o...

  Therapie shampoo voor een verkoelend effect

  Actigener Shampoo Ice stimuleert de doorbloeding in de hoofdhuid en geeft een koelend effect. Reinigt haar en hoofdhuid en helpt de hoofdhuid te kalmeren.

  Sinds 1965 is Actigener de natuurlijke therapie shampoo die helpt haar- en hoofdhuidproblemen op te lossen en te voorkomen. Actigener is oorspronkelijk ontwikkeld om problemen zoals roos, schilfering van de huid en haaruitval aan te pakken, maar is ook de perfecte oplossing voor andere klachten, zoals jeuk en vettig of slap haar.

  Je zal het resultaat al zien en voelen na het een paar keer wassen van je haar met Actigener. Afgezien van het oplossen van de problemen, zal het haar in betere conditie zijn, gezonder worden en volumineuzer worden.

  Gebruiksaanwijzing: breng een ruime hoeveelheid aan op nat haar, laat 3-5 minuten intrekken en spoel uit. Behandeling direct herhalen voor een betere werking.

  Let op: de huid kan rood worden doordat de doorbloeding in de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Dit verdwijnt vanzelf met 15 minuten.

  Ingredienten: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Magnesium Chloride, Arnica Montana Flower Extract, Potassium Hydroxide, Citric Acid, Cocamide DEA, Benzyl Alcohol, Magnesium Sulfate, Zinc Sulfate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Parfum, D-Limonene

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  100213

  Eerder door jou bekeken