Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Akla Pleisterdispencer

Akla Pleisterdispencer
Productomschrijving
Creëer pleisters in ieder gewenst formaatDe deksel van de pleisterautomaat is eenvoudig te openen waarna je de gewenste lengte pleister uit de dispenser kunt trekken. Door de deksel vervolgens te sluiten, snij je automatisch de pleister af en kun je deze gebruiken. De pleister en kompressen zijn van elkaar gescheiden waardoor de uiteindelijke plei...

Creëer pleisters in ieder gewenst formaat

De deksel van de pleisterautomaat is eenvoudig te openen waarna je de gewenste lengte pleister uit de dispenser kunt trekken. Door de deksel vervolgens te sluiten, snij je automatisch de pleister af en kun je deze gebruiken. De pleister en kompressen zijn van elkaar gescheiden waardoor de uiteindelijke pleister hygiënisch is.

Is de dispenser leeg? Geen probleem, deze automaat is gewoon na te vullen en ook deze navullingen kun je bij ons vinden.

Je kunt de Akla pleisterdispenser niet alleen ergens neerzetten, maar deze dispenser is ook geschikt om aan de wand te hangen.

Productspecificaties

Artikelnummer
1001015
EAN
7311410954924

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »