• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Artem Basic Droogkap 4V Ion Statief

1 / 1
ARTEM Artem Basic Droogkap 4V Ion Statief

Traditionele droogkap met moderne ion-technologie

Gebruik de technologie voor negatieve ionenemissie van de basisdroger en krijg MEER GLANZEND, ZACHT, BRILJANT EN GEZOND haar. Ontdek hoe, waarom en vooral hoeveel het haar van jouw klanten zal profiteren van het gebruik van een droogkap die is uitgerust met het Negative Ion-emissieapparaat.

Negatieve ionen: de natuurlijke gezondheid

De juiste dichtheid van negatief ion verbetert de bloedcirculatie en bloedoxygenatie die de haarcondities rechtstreeks beïnvloeden. Een hoge ionenconcentratie heeft ook antimicrobiële en antimycotische effecten op het bestralingsgebied die helpen de hoofdhuid in betere omstandigheden te houden.

Negatieve ionen, positieve effecten:

Het is juist van het negatieve ion om de watermoleculen te breken en vervolgens het vermogen van het haar om water te absorberen te verbeteren. Het haar wordt dan meer gehydrateerd en de droogtijd is korter omdat het weg te blazen water minder is en lichtere moleculen gemakkelijker te verwijderen zijn. De verminderde blootstelling aan hoge temperaturen, mogelijke oorzaak van droog haar en beschadigingen, zal een zichtbaar en tastbaar voordeel opleveren voor haar gezondheid en uiterlijk.

Het beste ionische effect met de droogkap

De droogkap is de haaruitrusting die het beste uit de negatieve ionenemissie kan halen. De lage ventilatiesnelheid (snelheid 1 en 2) handhaaft de levensduur van ionen en de emissie in een gesloten omgeving (de helm) verhoogt de dichtheid van ionen en verbetert vervolgens de effecten op haar en sculp. Ionen leven in feite in een wolk en een van de twee systemen die ze opnemen, is via de huid.

Multispeed-model met 4 ventilatiesnelheden + negatieve ionenemissie (Ion-model). Commando's omvatten, naast snelheidskeuzeschakelaar, timer, thermostaat, ionenemissie-schakelaar, aan-/uit-schakelaar.