Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0
0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Babyliss Titanium Krultang Marcel 19 Mm

Babyliss Titanium Krultang Marcel 19 Mm
Productomschrijving
Titanium Diamond TechnologyDe Titanium Diamond technologie zorgt voor een snellere stylingen een perfecte langdurige look. Het titanium is gecombineerdmet diamant poeder, wat zorgt voor een perfecte weerstandtegen hoge temperaturen en slijtage als gevolg van intensiefgebruik.FlexibiliteitDe krultangen hebben 30 temperatuur instellingen van 135 Ctot...

Titanium Diamond Technology

De Titanium Diamond technologie zorgt voor een snellere stylingen een perfecte langdurige look. Het titanium is gecombineerdmet diamant poeder, wat zorgt voor een perfecte weerstandtegen hoge temperaturen en slijtage als gevolg van intensiefgebruik.

Flexibiliteit

De krultangen hebben 30 temperatuur instellingen van 135 Ctot 220 C. De lage temperatuur kan gebruikt worden voor allehaartypes en zorgt voor bescherming. De hoge temperatuurinstelling zorgt voor de perfecte langdurige resulaten.

Gebruiksgemak en comfort

De bovenste handgreep, die de krultang laat openen, is vanmetaal.Het onderste deel van de handgreep roteert. Wat zorgt voor eenbetere grip en uiteindelijk is dat beter voor de hand en beter voorde pols, wanneer het haar er omheen geplaatst wordt.Wanneer de krultang liever zonder deze functie gebruikt wordt, kanhet lock-systeem gebruikt worden in de handgreep.Middels deze aangepaste innovatie in de handgreep, werk jeefficiënter, gemakkelijker en ontstaat de beste krul.

Veiligheid

De krultang wordt automatisch uitgeschakeld na 72 minuten.De krultang heeft ook een ingebouwd metalen standaard. Ditbeschermt oppervlaktes en zorgt ook voor minimale beschadigingvan de tang.Daarnaast wordt er een vinger beschermende handschoenmeegeleverd, voor extra veiligheid.Het rode lampje brandt wanneer de krultang voorzien is van stroom.Het rode en groene indicatielampje knippert totdat degeprogrammeerdetemperatuur is bereikt.Wanneer de krultang op temperatuur is brand het groene lampje.

Kenmerken

  • Diameter 25 mm
  • Titanium Diamond technologie
  • 30 temperatuur instellingen van 135C tot 220C
  • Aan / uit knop
  • Automatische uitschakeling na 72 min
  • Roterend handvat
  • Roterende vaste handgreep met lock-systeem
  • Ingebouwd standaard
  • Thermische beschermingshandschoen
  • 2,7 meter draaibaar snoer

Verkrijgbaar in 3 maten: 16mm, 19mm en 25mm.

Productspecificaties

Artikelnummer
40022242

Eerder door jou bekeken