Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Babyliss Tondeuse ChromFX FX8700E

Sale 26%
Babyliss Tondeuse ChromFX FX8700E
Productomschrijving
Draadloze tondeuse, in chroom!De Babyliss ChromFX is een volledige chrome tondeuse met een extra sterke Lithium-Ion batterij waardoor je een lange tijd met deze tondeuse kunt werken. Ook is het mogelijk met snoer te werken met deze tondeuse, hierdoor kan hij tijdens het werken ook nog geladen worden.De volledig chrome behuizing heeft een gekartelde...

Draadloze tondeuse, in chroom!

De Babyliss ChromFX is een volledige chrome tondeuse met een extra sterke Lithium-Ion batterij waardoor je een lange tijd met deze tondeuse kunt werken. Ook is het mogelijk met snoer te werken met deze tondeuse, hierdoor kan hij tijdens het werken ook nog geladen worden.

De volledig chrome behuizing heeft een gekartelde antislip grip waardoor je maximaal gebruik kan maken van de tondeuse. Door de sterke, slijtvaste en digitale motor van Ferrari heeft de tondeuse een lange levensduur met extreem hoge prestaties en hierdoor is de tondeuse ook lichter dan normaal.

Het snijmes is gemaakt uit hoogwaardig Japans staal met V-hoeken, hierdoor is het mes slijtvast en scherp. Met dit snijblad is zeer kort scheren mogelijk ook door middel van de verstelhendel.

Met de FX8700E tondeuse kan je tot 2 uur aan een stuk doorwerken en de tondeuse is in 3 uur volledig geladen, het is natuurlijk ook mogelijk de tondeuse tijdens het werken in de lader te klikken.

  • Volledig metalen behuizing
  • Inclusief 8 opzetkammen (1.5/3/4.8/6/10/13/16/19mm)
  • RVS snijkop te verstellen van 0.8 tot 3,5mm met verstelhendel
  • 6000 RPM
  • Batterijtijd: 2 uur, laadtijd: 3 uur

Bestel Babyliss Tondeuse ChromFX FX8700E snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40028700
EAN
3030050146622

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE