Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  We planten een boom voor jou! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  We planten een boom voor jou! Meer weten?

  Babyliss Trimmer ChromFX FX7880E

  Babyliss Trimmer ChromFX FX7880E
  Productomschrijving
  Professionele chrome trimmerDe Babyliss ChromFX trimmer heeft een stijlvol ontwerp, een opmerkelijke kracht en is perfect uitgebalanceerd voor in je hand. De professionele trimmer is voorzien van zero gap verstelbare Japanse stalen messen en een digitale motor met  een lange levensduur voor uitstekende knipprestaties en nauwkeurige controle. De li...

  Professionele chrome trimmer

  De Babyliss ChromFX trimmer heeft een stijlvol ontwerp, een opmerkelijke kracht en is perfect uitgebalanceerd voor in je hand.

  De professionele trimmer is voorzien van zero gap verstelbare Japanse stalen messen en een digitale motor met  een lange levensduur voor uitstekende knipprestaties en nauwkeurige controle.

  De lithiumbatterij levert een supersnelle oplaadtijd en een uitstekend snoerloos gebruik tot wel 2 uur.

  Kenmerken:

  • Oplaadstandaard
  • 30mm Japans stalen U-mes
  • 40mm Japans stalen T-mes
  • Digitale motor voor een langere levensduur
  • Lithiumbatterij voor een snelle laadtijd + langdurig gebruik
  • 6.300 bewegingen van het blad per minuut
  • 6mm en 10mm kamgeleiders
  • Reinigingsborstel en smeerolie

  Hoogwaardig messen set

  Nauwkeurig ontworpen Japanse stalen messen met een superscherpe V snijhoek met zero gap instelling. Ideaal voor het kort trimmen van je baard, het strak contouren van je nek, baard en rondom de randen van je oren.

  Snel verwisselbaar

  De messen zijn eenvoudig te verwijderen. Zo reinig je de messen met gemak en verwissel je snel van opzetstuk: 30 mm U-blad en 40 mm T-blad; beiden verstelbaar voor strakke lijnen en creatieve styling.

  Krachtig

  De krachtige digitale motor met een lange levensduur levert hoge prestaties voor precisie trimmen. De technologische vooruitgang van elektronisch gestuurde digitale motoren maakt het mogelijk dat ze lichter zijn, voorzien van ultra-lage trillingen, minder energie verbruiken, een langere levensduur hebben en minder geluidshinder veroorzaken. Ideaal voor alle haartypes. Met of zonder snoer te gebruiken.

  100% professioneel

  De volledig metalen behuizing zorgt voor een betrouwbaar, professioneel en ijzersterk product. De korte oplaadtijd en batterijduur van 2 uur zorgt voor maximale flexibiliteit, tijdwinst en efficiëntie. Door de universele voltage kan de tondeuse ook mee op reis.

  Comfort

  De behuizing van de FX7880E is wetenschappelijk uitgebalanceerd voor de allerbeste ergonomie. Tevens is het voorzien van een gekartelde, antislip handgreep voor extra comfort en ondersteuning. Dit product van hoge technische aard is licht van gewicht en uiterst stil.

  Bestel Babyliss Trimmer ChromFX FX7880E snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  40027880

  Eerder door jou bekeken