Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Beautelive Set Tondeuse & Trimmer 66

Alternatief voor Panasonic
Productomschrijving
Professionele machines, betaalbare prijs Zoek je een professionele tondeuse en trimmer, met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dit is de set die je nodig hebt! De Beautelive Clipper 66 heeft alle kwaliteiten die hem tot een professionele tondeuse maken. De machine heeft een krachtige AC-motor en DLC-bladen met een diamantcoating. De loop is ve...

Professionele machines, betaalbare prijs

Zoek je een professionele tondeuse en trimmer, met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dit is de set die je nodig hebt!

De Beautelive Clipper 66 heeft alle kwaliteiten die hem tot een professionele tondeuse maken. De machine heeft een krachtige AC-motor en DLC-bladen met een diamantcoating. De loop is vergelijkbaar met de Panasonic ER-GP82 tondeuse.

Ok de trimmer is draadloos, uitgerust met een 1400 MAH lithium-ionbatterij en een krachtige AC-motor. Dit geeft hem een ​​autonomie van 120 minuten, voor een oplaadtijd van slechts 70 minuten. Hij laadt op op het oplaadstation dat wordt geleverd. Hierdoor is de kans kleiner dat hij valt wanneer hij wordt opgeladen. De loop is vergelijkbaar met de Panasonic ER-GP21 trimmer.

Bestel Beautelive Set Tondeuse & Trimmer 66 voordelig bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
40052011

Eerder door jou bekeken