Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 [klantnaam] DOE MEE! Direct 10% korting!

Beautelive Set Tondeuse & Trimmer 66

Alternatief voor Panasonic
Inkoopvoordeel
Productomschrijving
Professionele machines, betaalbare prijsZoek je een professionele tondeuse en trimmer, met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dit is de set die je nodig hebt! De Beautelive Clipper 66 heeft alle kwaliteiten die hem tot een professionele tondeuse maken. De machine heeft een krachtige AC-motor en DLC-bladen met een diamantcoating. De loop is verge...

Professionele machines, betaalbare prijs

Zoek je een professionele tondeuse en trimmer, met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dit is de set die je nodig hebt!

De Beautelive Clipper 66 heeft alle kwaliteiten die hem tot een professionele tondeuse maken. De machine heeft een krachtige AC-motor en DLC-bladen met een diamantcoating. De loop is vergelijkbaar met de Panasonic ER-GP82 tondeuse.

Ok de trimmer is draadloos, uitgerust met een 1400 MAH lithium-ionbatterij en een krachtige AC-motor. Dit geeft hem een ​​autonomie van 120 minuten, voor een oplaadtijd van slechts 70 minuten. Hij laadt op op het oplaadstation dat wordt geleverd. Hierdoor is de kans kleiner dat hij valt wanneer hij wordt opgeladen. De loop is vergelijkbaar met de Panasonic ER-GP21 trimmer.

Bestel Beautelive Set Tondeuse & Trimmer 66 voordelig bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40052011
EAN
9999999996305

Eerder door jou bekeken