• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cosmeticaspiegels voor het aanbrengen van make-up

Heb jij een beautysalon? Dan kan je niet zonder make-up spiegel. Koos van der Beek heeft diverse modellen in het assortiment; met of zonder verlichting en vergroting, groot of klein, met handvat of standaard; er is voor iedere salon een passende spiegel!
Geen producten gevonden...

Cosmeticaspiegels voor het aanbrengen van make-up

Make-up spiegels voor beautysalons

Een make-up spiegel is een absolute must-have voor iedere beautysalon, voor het aanbrengen van make-up, of het epileren van wenkbrauwen. Koos van der Beek heeft diverse modellen in het assortiment; met of zonder verlichting en vergroting, groot of klein, met handvat of standaard; er is voor iedere salon een passende spiegel!

De juiste spiegel voor het aanbrengen van make-up

Make-up spiegels zijn er in veel soorten en maten. Groot of klein, rond of rechthoekig, gemaakt van verchroomd metaal of uitgevoerd in een kleurtje. De belangrijkste functie van een make-up spiegel is dat deze het gezicht goed in beeld brengt tijdens het aanbrengen van make-up. Met dit doel beschikken de meeste cosmeticaspiegels naast een normale spiegel over een vergrotende spiegel, die drie, vijf of soms wel zeven keer vergroot. Hierdoor heb je iedere wimper haarscherp in beeld en kun je de cosmetica tot in detail perfect opbrengen. Met een cosmeticaspiegel met verlichting heb je nog beter zicht en kun je nog nauwkeuriger werken.