Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

23 december 2022

2022 in producten: jullie favoriete producten bij Koos van der Beek!

Met het einde van het jaar in zicht, waren wij heel nieuwsgierig naar jullie meest geshopte producten in onze groothandel. Daarom hebben wij onze statistieken machine erbij gepakt en hebben wij online gekeken naar jullie koopgedrag. En dat lijstje delen we graag met jullie, want we zijn er trots op! Kijk met ons mee naar dit heerlijke lijstje, beginnend bij nummer 10!

Op nummer 10: Banditz Haarelastiekjes

Een terechte deelnemer in het lijstje met best verkochte producten van 2022. Want Banditz heeft met deze haarelastiekjes, een mooi product op de markt gezet waar we in het kappersvak bijna niet meer omheen kunnen. Er zijn meerdere pluspunten waardoor Banditz haar goede naam verdiend. Zo zijn ze extreem zacht voor elk haartype en kunnen niet rafelen of verslappen vanwege de manier waarop ze gemaakt zijn. De Banditz haarelastiekjes zijn namelijk ontworpen en geproduceerd met een unieke weeftechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van 60 draden per Banditz haarelastiek. Dit zorgt ervoor dat ze de ideale grootte hebben en rekt wanneer je ze gebruikt.

Op nummer 9: Hairgum Fix Color Kleurgel

Hairgum Fix Color is een haarkleurgel die zorgt voor directe rode kleuring en een sterke fixatie. Deze tijdelijke rode haarkleuring geeft direct resultaat en is gemakkelijk uit te wassen met shampoo. Vooral bij kinderen zijn deze felle kleuren erg populair. Met de direct zichtbare kleur en stylingsmogelijkheden, snappen wij waarom dit product bij veel kapsalons te vinden is.

Op nummer 8: Handschoenen Black Nitrile

Na de hele pandemie en het tekort aan wegwerphandschoentjes, zijn we blij dat onze voorraad weer aangevuld is en we weer kunnen leveren aan jullie. En volgens de cijfers zijn jullie er ook blij mee, want de Black Nitrile handschoenen komen op een mooie 8e plek binnen in deze lijst! De Black Nitrile handschoenen zijn gemaakt van sterk synthetisch rubber. Qua comfort en pasvorm zijn de Black Nitrile goed te vergelijken met latex handschoenen. Deze Black Nitrile handschoenen komt het meest in de buurt van de latex handschoenen en zijn dus een goed alternatief voor mensen die een latex-allergie hebben. Speciaal voor alle chemische behandeling in jouw salon!

Op nummer 7: Feather Styling Mesjes

Ook dit product zien we veel over de toonbank schuiven. Want zonder een scherp mesje is ons werk niet goed uit te voeren. Deze mesjes zijn speciaal voor de Feather razors en zijn verpakt per 5 doosjes met ieder 10 mesjes erin welke aan 1 zij te gebruiken zijn. Een ideale tool om in voorraad te hebben in de kapsalon!

Op nummer 6: Imago Shampoo Color/Perm

De Imago Color/Perm shampoo met aangename fruitgeur bevat eigenschappen die de vochtbalans van bewerkt haar teruggeeft en weer haar natuurlijke uitstraling teruggeeft. Het haar voelt zijdezacht aan en is makkelijk te kammen. Zeker na een behandeling met kleuring of een permanent, is het raadzaam een verzorgende shampoo zoals deze te gebruiken. Dus ook de Imago Color/Perm mag niet missen.

Op nummer 5: Pure XX-Treme Gel!

Niet zomaar een gel, maar een XX-Treme gel van Pure. Pure XX-Treme is een zeer sterke haargel die e styling van de kapsels van jouw klanten een stuk makkelijker maakt. Het bevat panthenol en vitamine B5 voor extra versteviging. Breng de Pure XX-Treme Gel op droog of enigszins vochtig haar aan. Pure XX-treme zorgt vervolgens voor een super sterke fixatie van het kapsel.

Op nummer 4: Imago Matt Mud

Ook Imago Matte Mud zien we vol trots in dit lijstje staan. Imago Matte Mud is een matte wax op basis van kalk. Deze flexibele wax is ideaal om het pittige korte kapsel van jou of jouw klanten in de kapsalon een matte look te geven. Deze wax is erg stevig en maakt het haar niet vet. Een ware toevoeging dus!

Op nummer 3: Imago Pro Oxy

De Imago Pro Oxy is de waterstofbasis die we aanraden wanneer je gebruik maakt van de Imago haarverf. De formule van dit product is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij de kleurverven van Imago en werken daarom perfect samen. Met de verschillende varianten van de Imago Pro Oxy (gebaseerd op de verschillende percentages waterstofperoxide) maak jij de mooiste creaties in jouw salon.

Op nummer 2: Imago Megahold Gel

Heb jij veel klanten in jouw salon waar gel bij gebruikt wordt? De Imago Megahold gel is een bekende en ongeëvenaarde supergel van Imago en daarom zeker nodig in jouw salon. De gel werkt snel, is zuinig omdat je niet veel nodig hebt en houdt zelfs de lastigste lokken moeiteloos in bedwang. Buiten stijlen, heeft de Imago Megahold gel nog een voordeel. Met de aangename frisse geur, heb jij meer dan alleen perfect zittende lokken.

En als koploper, de nummer 1: Imago Pro Colors Haarverf!

En dan, met trots, de nummer 1 van jullie favoriete items in 2022: De Imago Pro Colors!
De Imago Pro Colors maakt het mogelijk om het haar te kleuren volgens de laatste modetrends en herstelt het haar tijdens het kleurproces met de juiste voeding. Namelijk met de belangrijkste bestanddelen die van nature in het haar aanwezig zijn: water, eiwitten en lipiden. “Intense reparatie en maximale bescherming ter bevordering van een betere kleur penetratie” noemen ze dat in moeilijke brochure taal.

Wat ons opvalt, is dat ons eigen merk Imago toch jullie favoriet blijft. En daar zijn we blij mee, want we maken dit merk immers voor de harde werkers in de mooiste branche: Jullie als kappers!
Ook in 2023 gaan we weer hard voor je aan de slag en komen er mooie nieuwe (Imago) producten aan. Dus geniet van de feestdagen en dan zien we je weer in het nieuwe jaar!