BLOG #10: Dít zijn dé haarkleur trends voor deze zomer!

  • Geplaatst op
  • Door Corine Kerkvliet
BLOG #10: Dít zijn dé haarkleur trends voor deze zomer!

In onze nieuwe blog vertellen wij jou welke haarkleuren en -technieken het he-le-maal gaan worden deze zomer! Wees helemaal klaar voor het nieuwe jaar en enthousiasmeer jouw klanten voor een geheel nieuwe coupe!

#1: Ecaille

Koele tinten zijn nog steeds heel erg hip, maar toch gaan we in 2018 ook veel warme tinten zien. Met name 'ecaille'  gaan we veel terug zien. Dit is een trend waarbij er verschillende goudtinten in het haar worden aangebracht d.m.v. babylights. Deze trend brengt diepte aan in je haar en laat het er lekker sunkissed uitzien. Heerlijk voor het komende voorjaar en zomer! 

#2: Aubrown

De trend die perfect aansluit op de warme tinten die we dit jaar gaan zien is de aubrown trend. Bij deze kleurtechniek worden er ook babylights in het haar aangebracht maar nu met mahonie (bruine) tinten. De aanzet van het haar blijft donker zodat er diepte ontstaat. Deze kleur is vooral mooi bij mensen die van nature wat donkerder haar hebben.

#3: Metallic haarkleuren

Metallic/koele tinten in het haar zijn al lange tijd enorm populair. De A-merken hebben afgelopen jaar bijna allen een metallic kleur lijn op de markt gebracht. Dit jaar gaan we nog een stapje verder! wat dacht je namelijk van de metallic look in allerlei kleurvariaties? Rose, champagne, lavendel, steel grey of graphite. Laat je fantasie gaan! 

#4: Mulled Wine Hair

Deze donkerrode/paarse haarkleur is dé trend voor de winter van 2018. De kleur zien we terug in verschillende variaties. Zo kun je kiezen voor een volledige tint, een balayage of enkele highlights. Heel mooi voor de koude herfst en winterdagen. 

#5: Honingblond

De teint die nooit uit de mode raakt is blond! Dus blondines, eat your heart out! Wel hebben we door de jaren heen heel wat verschillende tinten voorbij zien komen. Waar in 2017 alle blondines naar de kapper gingen voor koelblond haar, doen zij dat nu voor honingblond haar. Deze kleur heeft een gouden gloed waardoor je haar er extra stralend uitziet! Zowel prachtig voor de zomer als voor de koudere dagen.

#6: Warm koper

De dames onder ons met rood/koperkleurig haar mogen in hun handjes knijpen! Jij bent al helemaal on-point! Echter hebben de meesten van ons deze kleur niet. Gelukkig creëer je dit gemakkelijk met de juiste haarverf. Kies voor een mix van koper, rood en kastanjebruin en je bent helemaal 2018 ready! 

Bekijk hier de chemie collectie van Koos van der Beek Kappersgroothandel. 

Voor vragen en/of gedegen advies kan je altijd contact met ons opnemen via [email protected] of 033-4946688.

Heb je onze vorige blogs al gelezen? Hierin vertellen wij jou alles de nieuwste producten, haartrends en handige weetjes. Lees ze hier!