BLOG #20: DE 6 BESTE BEAUTY ZOMER TIPS!

  • Geplaatst op
  • Door Corine Kerkvliet
BLOG #20: DE 6 BESTE BEAUTY ZOMER TIPS!

De zomer komt eraan! Waarschijnlijk heb jij afgelopen weken al heerlijk genoten van het mooie weer!
Rokjesdag is allang geweest en de terrassen zitten weer vol! Het wordt weer tijd om de beste make-up & haar tips op een rijtje te zetten voor een flawless zomerlook!

#1: Make-up vs warm weer

Het komt je vast niet onbekend voor dat wanneer het heel erg warm is, je ook gaat zweten
Helaas is dit direct funest voor jouw make-up. En laat dat nou net niet de bedoeling zijn van een jouw look op dat strandbed in Zandvoort. Gelukkig heeft Golden Rose een super oplossing: de Golden Rose Make-up Fixing Spray. Spray eenvoudig over je gezicht na het aanbrengen van je make-up. Het vergrendelt als het ware je make-up, droogt de huid niet uit en zorgt voor een long-lasting look! 

#2: Wenkbrauwen & wimpers 

Veel vrouwen werken 's ochtends de wenkbrauwen bij met een potlood of poeder. Ook de wimpers krijgen een dikke laag mascara om de ogen aan te zetten. Ook dit werkt zweet niet helemaal goed in de hand. Een goede oplossing is om je wimpers en wenkbrauwen te verven, de verf van bijvoorbeeld Refectocil is hier perfect voor! Je kan natuurlijk ook nep-wimpers aanbrengen! Bekijk hier het assortiment van Koos van der Beek. 

#3: Nagels

Van deze tip wordt elke vrouw superblij! Weet je namelijk dat er een truc is om je handen bruiner te laten lijken? Pas de kleur van je nagellak aan! De kleuren perzik, wit & mintgroen zijn de perfecte kleur voor deze hack! Wist jij al dat wij bij Koos van der Beek nagellak van Golden Rose & ProNails verkopen?
Niet zo van de kleurtjes? Wat dacht je van een stijlvolle French Manicure

#4: Lippen

Ik kan mij voorstellen dat je doorgaans houdt van romige lippenstiften. Echter zijn de meeste lipsticks te zwaar en te donker voor in de zomermaanden. Golden Rose heeft lichte lip verzorgingsproducten die perfect zijn voor de zomer. Wat dacht je namelijk van de Crayon Matte Lipstick, Metals Matte Metallic Lip Crayon of de Longstay Liquid Matte Lipstick? Ga voor een lichte sprankelende kleur en je bent ready to go! 

#5: Haar bescherming

Iedereen weet dat zon, zee & zwembadwater funest zijn voor jouw haar. Imago heeft hier goed op in gespeeld en vorige maand een geheel nieuwe SUN lijn gelanceerd! De 3 beste SUN verzorging en beschermingsproducten van Imago voor een zorgeloze zomer. Imago SUN is het beste wat je nodig hebt om te genieten van de zon én mooi haar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de SUN shampoo, SUN mask & SUN protecting spray? Heerlijke producten die je haar goed beschermen én waar je ook mee gezien mag worden! 

#6: Creeer Beachy Waves 

Niks is zo zomers als een luchtige haarlook met springerige, glanzende krullen. Binnen een kwartier kan je dit kapsel zelf creëren: kneed eerst in vochtig haar een volumegevende haargel, zodat het haar verdikt raakt. Je kunt hiervoor ook de Imago Salt Boost Spray gebruiken. Houd je hoofd vervolgens ondersteboven en föhn het droog. Kneed het haar ondertussen om messy krullen te creëren. Klaar!

Voor vragen en/of gedegen advies kan je altijd contact met ons opnemen via [email protected] of 033-4946688.

Heb je onze vorige blogs al gelezen? Hierin vertellen wij jou alles de nieuwste producten, haartrends en handige weetjes. Lees ze hier!