Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  29 april 2020

  Corona Beschermingsmiddelen

  Er gaat al enige tijd een protocol rond op de site van CNV Vakmensen, dat samen is gemaakt met de ANKO en Mooi!. Hierin is een voorstel geschreven aan het RIVM hoe de mensen met een contactberoep in de beauty branche weer aan het werk kan gaan. Lees deze rustig door, MAAR deze is nog niet definitief ook al staat dat wel op de pagina's linksonder.

   

  RIVM heeft dit nog niet bekrachtigd en bevestigd. Maar aangezien jij je goed voorbereid en ondanks de grote schaarste je spullen wilt inkopen voor het te laat is, hebben we speciaal voor de kappers en beauty professionals de volgende producten geselecteerd.

   

  Belangrijk is dat al deze producten uitsluitend online te bestellen zijn op koosvanderbeek.nl/corona
  Dit is vanwege het goed kunnen bijhouden van de beschikbaarheid, als een artikel is uitverkocht (ook in de pre-order) dan is deze niet meer te bestellen. Op de achtergrond zijn we heel hard bezig om alle gewenste artikelen tegen een redelijke prijs, zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Hou de vermelde levertijden ook goed in de gaten!

   

  Mondkapjes

  Als eerste draait het in deze tijd om de mondkapjes, Type 1, 2 of IIR of nog beter. Wij bieden Mondkapje Type 1 aan omdat deze omschreven staat in het concept protocol van de ANKO. Daarnaast zijn de "serieuzere" mondkapjes erg gewild in de zorg en vaak minder goed lang mee te werken.

  Tevens hebben we een kleine partij zwarte mondkapjes weten te bestellen voor in de barbershop of als alternatief op de medisch ogende kapjes.

   

  Onze inschatting is dat er van de mondkapjes ongeveer 16 - 20 stuks per kapster per dag worden gebruikt (8-10 klanten op een dag, mondkapje voor de kapster en de klant, maakt 16-20 per dag)

   

  Gebruik gezichtsmasker, mondkapje type 1, ook wel chirurgisch masker genaamd?

  1. was je handen en desinfecteer ze er na - begin schoon!
  2. trek het masker en de elastiekjes voorzichtig iets los
  3. zet het masker op
  4. sluit het neusstukje goed passen op je neus
  5. je bent nu voor 4 uur beschermd voor 95% van de spetters

   

   

   

  (Wegwerp) kapmantels

  Een ander belangrijk product, en misschien wel het lastigst te verkrijgen, zijn de wegwerp kapmantels. Onze standaard leveranciers zijn al weken uitverkocht. Daarom hebben we nu iets kleinere wegwerpmantels weten in te kopen tegen een vreselijk hoog bedrag, maar per knipbeurt valt het wel nog steeds mee. Trouwens, een tip waar ik straks op terug kom, reken alle beschermingsmiddelen door naar je klant!

   

  We hebben om het milieu ook nog iets te sparen ook goedkope kapmantels die je iedere klant moet wisselen en wassen in het assortiment. Hier heb je langer wat aan en als straks echt alle kapmantels op zijn dan kun jij gewoon door.

   

  De budget kapmantels vind je hier. Let op, je hebt er 1 per klant nodig! 8-10 per kapster per dag dus!

   

  (Wegwerp) schorten

  (Wegwerp) schorten staan als bescherming voor de kapper en kapster in het protocol. Deze zijn hard nodig in de zorg en als wegwerp variant niet meer aan te komen. Daarom hebben wij ons gefocust op de schoon te maken schorten.


  De schorten voor de kapper en kapster vind je hier. Let op dat je deze schoon maakt na elke knipbeurt of behandeling. Desinfectie komen we later op!

   

  https://www.koosvanderbeek.nl/procare-wegwerp-handdoek-zwart-40x80cm-50-st.htmlWegwerp handdoeken

  Als je klanten blijft wassen, kan een idee zijn om ze met gewassen haren te laten komen in deze Corona tijden, en dan zijn wegwerphanddoeken een hygiënische oplossing. Maar als je de kosten voor wassen en wat een het gemak doorrekent dan is dit een goede blijvende oplossing. Veel klanten gebruiken al wegwerp handdoeken.


  De wegwerphanddoeken vind je hier. Soms in 1 kleur leverbaar vanwege de beschikbaarheid.

   

  Handschoenen

  Handschoenen zijn altijd als een must geweest voor iedere kapper. Het protocol laat je er vrij in of je er mee knipt of niet. Het is vanzelfsprekend erg lastig en bijna onmogelijk om met latex, vinyl of nitril handschoenen te knippen. Ons assortiment handschoenen van dit moment vind je hier. 

   

  Wat we nu verkopen kan afwijken van je favoriete merk of wat je normaal gebruikt, dit komt omdat wij uit alle hoeken en gaten kwalitatieve handschoenen proberen te halen aangezien onze vaste leverancier direct overvraagd is door de zorg toen de Corona crisis begon. Daarnaast is de productie en levering zeer sterk vertraagd in Azië.

   

  Desinfectie

  Desinfectiegel en spray zijn de champagne van 2020. Iedereen heeft een tekort terwijl ook iedereen het aan het produceren is. Laat staan de giga hoge prijzen. Daarom hebben wij gekozen het in onze eigen verpakkingen en met onze eigen producent te maken en het onder Imago te voeren. Kwaliteit en zo betaalbaar mogelijk. ALS we de komende maanden de prijzen kunnen verlagen dan doen we dat zeker, op dit moment is er een schaarste aan grondstoffen wat de prijs opdrijft, als het al te krijgen is.

   

  De desinfectiegel van Imago is er in 1000ml en 5000ml navulverpakking. Beide worden geleverd met pomp.

  De desinfectiespray van Imago is er in handzame 250ml en 5000ml navulling. Beide geleverd met pomp. We hebben voor deze verpakkingen gekozen omdat ze nog wel even nodig zullen zijn.

  Nog een weetje: 80% vol. alcohol staat ongeveer gelijk aan 70% alcohol. Dat komt omdat alcohol lichter is dan water.

  Als alles straks lekker schoon is, weet je 1 ding zeker, je handen schreeuwen om wat liefdevolle verzorging. Want 80% vol. alcohol op je handen is niet goed voor je huid. Daarom hebben we de Imago handcrème vernieuwd, betere met aloë vera, en in een grote verpakking gedaan van 250ml om betaalbaar te blijven.
  Imago handcrème is absoluut een must na iedere keer reinigen!

   

  Social Distancing Tape

  1,5 meter tape! We zitten zo graag dicht bij elkaar, maar het is noodzakelijk afstand te houden. Gebruik deze tape met maataanduiding van 0,5 meter om de Social Distancing stijlvol aan te geven. Let op: het is verpakkingstape om het betaalbaar te houden en de tijdelijkheid. Let goed op de ondergrond waar je het op plakt ivm schade zoals geverfde muren. Gebruik evt de desinfectiespray om het weer te verwijderen van je vloer.

   

  Kuchschermen

  Als de afstand niet te bewaren is hebben we zogenaamde kuchschermen in 3 varianten. De veiligheidsschermen zijn waarschijnlijk een vereiste als alternatief op de anderhalve meter die gevoerd moet gaan worden in je kapsalon.


  We hebben mooie degelijke frames bespannen met transparant doek/folie van 80x200cm die op zichzelf staat. Of een roll-up banner met transparant folie, deze ziet er iets tijdelijker uit, maar laten we hopen dat dat ook het geval is. En als laatste hebben we 2 maten balieschermen ter bescherming tijdens het afrekenen. Bekijk de kuchschermen hier.

  Oja, we hebben ook mini kuchschermen, de bekende lakschermen ;)!

   

  Koffie?

  Naast alle veiligheidsmaatregelen wil je de klant toch een kopje koffie of thee geven om van de schrik op adem te komen. Dit moet dan wegwerp kwaliteit zijn. Hiervoor hebben we 2 soorten in het assortiment, geribbeld en daarmee brand je niet je handen, de theebeker is zelfs ECO en composteerbaar. Net als de houten roerstokjes hebben we aan het milieu gedacht.

   

  Huisregels

  Als laatste, maar het is wel het eerste wat de klant krijgt te zien is het Corona Huisregels bord. Deze hebben we speciaal gemaakt op advies van alle betrokken partijen zoals CNV vakmensen, MOOI! en Anko in samenwerking met het RIVM. 


  Deze bestel je gratis mee bij je bestelling. Ze gaan per 4 stuks voor binnen en buiten, maximaal 1x 4 stuks per bestelling. Hang ze op, heet je klant welkom en licht ze goed in. Je kan het aantal klanten aangeven wat er in je zaak mag zijn en evt het bedrag wat je extra rekent voor alle genomen veiligheidsmaatregelen.

   

  Heel veel succes de komende tijd, we waren er voor je de afgelopen 80 jaar toen alles relatief normaal was, en toen het heel stil was, maar zeker straks als we met elkaar er weet tegenaan mogen om de klant blij te maken en vooral mooi te maken. Bij vragen bel gerust 033 494668 en hou deze site in de gaten voor het laatste nieuws over alle producten.