Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

17 maart 2020

Corona: wat kun jij doen?

Aangescherpte Corona maatregelen

Wat een dubbel gevoel dat minister De Jonge extra strenge maatregelen heeft genomen. De duidelijkheid dat kapsalons tot 6 april moeten sluiten is fijn en bevrijdend, maar het verbod om je geld te verdienen is een schok met vergaande gevolgen. Alles om het Corona virus te stoppen.

 

KOOS blijft voor jou open!!!!!!!

Via telefoon & Whatsapp ---> 033 494 66 88 en e-mail blijven we heel graag in direct contact met je. We zijn er voor al je vragen en zelfs je eventuele bestellingen. Laat het ons weten als we iets voor je kunnen doen! Heel veel sterkte in de komende tijd! Onze gedachten zijn bij je.

 

 

Wat doen wij?

Vanwege het Coronavirus zijn we tot een paar maatregelen gekomen om niet bij te dragen aan de besmettingen en het team zo veel mogelijk te beschermen tegen de kans op besmetting. We blijven wel leveren.

Alle informatie over wat we (niet) doen, vind je hier.

 

Onze huisdrukker DWC Print heeft een geweldig initiatief in het leven geroepen: Samen Sterk Tegen Corona.

De basis van het initiatief is een grote A3 formaat poster die je op het raam kunt plakken. Deze speciale ‘Samen Sterk Tegen Corona’ poster kent twee kanten. De ene zijde van de poster laat zien dat je hulp aanbiedt voor degenen die het nodig hebben, de andere zijde communiceert juist dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Omdat het RIVM nadrukkelijk heeft aangegeven sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, kun je jouw telefoonnummer invullen op de poster. Zo kan telefonisch worden besproken wat de wensen zijn. Doe jij mee? Bestel de poster gratis en steun dit goede initiatief!

 

 

Meer weten?

Als je vragen hebt, bel of whatsapp ons op 033 494 66 88. We zijn er voor jou! 

Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen we je naar de website van de Rijksoverheid.

 

 

We wensen je veel sterkte tijdens deze onzekere periode.