Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

17 oktober 2022

De föhns van Max Pro maken jouw werk gemakkelijker!

Sinds kort verkopen we een nieuw merk in onze groothandel: Max Pro haarstyling tools! Met deze tools gaat haarstyling net een stap verder. Vandaag kijken we naar de föhns die Max Pro in haar assortiment heeft zitten en leggen we uit waarom jij eigenlijk niet zonder Max Pro föhn in jouw salon kan.

Voordelen van Max Pro

Föhns, krultangen, stijltangen en accessoires, het kan Max Pro niet gek genoeg qua stylingproducten. Voor elke vorm van styling heeft Max Pro een product die aansluit op jouw wensen. En daarbij bieden ze een service die je niet veel ziet: een levenslange garantie op hun stijltangen en krultangen. Op föhns en föhnborstels krijg je 2 jaar garantie!

De 2 jaar garantie krijg je standaard: hiervoor hoef je niets te doen (behalve je aankoopbewijs te bewaren). Om aanspraak te maken op de levenslange garantie op jouw Max Pro krul- of stijltang, dien je deze binnen 30 dagen na aankoop te registreren bij Max Pro.

Daarmee laat Max Pro niet alleen zien dat ze geloven in hun eigen producten in hun grote assortiment, maar ook dat de kwaliteit hiervan hoog is. En dit tegen een betaalbare prijs met een goede garantie achteraf. Zo ben je verzekerd van een fijn product om de mooiste stylinglooks te maken. Al meer dan 3.000 kappers gingen je voor.

 

De föhns die jou helpen:

Elke Max Pro föhn heeft zijn eigen voordelen. We snappen dat het lastig kan zijn om de perfecte föhn te kiezen. Daarom zetten we alle Max Pro föhns op een rijtje voor je!

De Max Pro Infinity föhn

De Max Pro Infinity föhn is met 294 gram de lichtste föhn ter wereld! Een hoogwaardige, revolutionaire haardroger die je leven voor altijd zal veranderen. Met dit professionele uiterlijk en ophangklip (bij te bestellen in onze webshop) ben je zeker van een fijne föhn die jaren lang meegaat en het werk voor jou doet.

De Max Pro Xperience föhn

Professionele föhn met perfecte prijs-kwaliteit verhouding, perfecte blaaskracht en perfecte droog snelheid! Na diverse stijltangen en krultangen, brengt Max Pro nu ook een geweldige föhn op de markt: de Max Pro Xperience Föhn!

De Max Pro Single Airstyler

Met de ronde borstel aan het eind en de 3 standen, is deze föhn van Max Pro ideaal voor mooie en langdurige krullen in de haren van jouw klant. De keramische föhnborstel droogt het haar terwijl het tegelijkertijd volume geeft aan futloos haar met een schitterende glans.

De Max Pro Multi Airstyler S2

Deze Max Pro föhn heeft meerdere opzetstukken en is daarmee multifunctioneel inzetbaar in jouw salon. Kies jij voor een steile haarlook, gebruik je het borstel opzetstuk. Wil je liever krullen? Dan pak je het ronde opzetstuk of juist de ovale borstel voor een grove slag. Wat jouw wens ook is, met de Max Pro Multi Airstyler S2 is het resultaat te maken!

De Max Pro Vento Föhn

Verkooptip! Advies verkoopprijs: €74,95

De Max Pro Vento föhn is een ultra lichte haardroger met een zeer luxe uitstraling. De temperatuur en blaaskracht van de Max Pro Vento föhn is sterk genoeg om je haar effectief te drogen maar zacht genoeg om je haar niet te beschadigen. De Max Pro Vento Hairdryer wordt standaard geleverd met twee blaasmonden en één diffuser, welke perfect zijn voor gerichte styling of behoud van de natuurlijke veerkrachtige krullen.

Max Pro in jouw salon?

Benieuwd naar ons assortiment van Max Pro stylingtools? Bekijk alle producten van Max Pro hier in onze webshop of kom langs in onze groothandel.

Wil je liever nog meer informatie over deze producten of eventuele toepassingen in jouw salon? Contact opnemen kan via de contactpagina, via [email protected] of via 033 – 494 6688.

Koos van der Beek is officieel Max Pro partner: direct uit voorraad leverbaar.

//BOTSONIC CODE