Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0
0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

8 november 2021

De grote Koos handschoenen update

Zoals je gemerkt hebt, zijn er het afgelopen corona-jaar veel wijzigingen geweest in wegwerpmaterialen. Vooral de prijzen van wegwerp handschoenen zijn enorm gestegen. Wel, we hebben goed nieuws voor je: de prijzen van ongepoederde vinyl handschoenen zijn met maar liefst 27% gedaald!

Door het tekort aan grondstoffen hebben onze leveranciers de prijzen van handschoenen moeten verhogen. Ook wij ontkwamen hier niet aan om deze door te berekenen. Wel hebben we ervoor gekozen om de prijsstijging zo beperkt mogelijk te houden, vandaar dat de vertrouwde 5+1 en 8+2 aanbiedingen zijn komen te vervallen.

Ongepoederde vinyl handschoenen in prijs verlaagd

Wij, als echte Koos van der Beek-ers, hebben altijd gezegd: “zodra het weer kan, verlagen we de prijzen”. Wel, het is zover: we kunnen de vinyl handschoenen poedervrij weer iets voordeliger inkopen. Daarom verlagen we de prijs van 10,95 naar 7,95 per doosje. En: 9+1 gratis!

Het is niet helemaal zoals ‘vroeger’, maar ook nu geldt: we willen de stukprijs zo laag mogelijk houden.

Nitril handschoenen

Let wel: bovenstaande geldt alleen voor ongepoederde vinyl handschoenen. De nitril handschoenen zijn nog steeds niet voordeliger en er valt nog niets zinnigs te zeggen of en wanneer dit het geval zal zijn.

Gepoederde vinyl handschoenen: OP=OP

Over vinyl handschoenen met poeder valt weer iets anders te melden: deze verdwijnen namelijk uit het assortiment. Oorspronkelijk werd in vinyl handschoenen poeder aangebracht om deze makkelijker aan te kunnen trekken. Omdat de kwaliteit en comfort van moderne vinyl handschoenen dusdanig verbeterd is, de vraag in de loop der jaren steeds kleiner werd en de productiekosten hoger zijn, verdwijnen deze uit het assortiment.

Vinyl poedervrij: tot 37% voordeliger

Maar vanaf nu geldt dus op de ongepoederde vinyl handschoenen een prijsdaling van 27%. En dit is zelfs -37% als je voor een overdoos kiest. Altijd met bewezen kwaliteit voor professioneel gebruik in de kapsalon. 

De Eurogloves Vinyl is een huidvriendelijk alternatief voor type I- en type IV- allergiepatiënten, omdat deze handschoen vrij is van latexeiwitten en chemische procesversnellers. De Vinyl onderzoekshandschoen is gemaakt van polyvinylchloride (PVC) is CE gecertificeerd en heeft medisch hulpmiddel klasse I. 

Bestel jouw wegwerp handschoenen snel en voordelig bij kappersgroothandel Koos van der Beek.