Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

28 april 2022

De grote Koos handschoenen update

Zoals je gemerkt hebt, zijn er het afgelopen corona-jaar veel wijzigingen geweest in wegwerpmaterialen. Vooral de prijzen van wegwerp handschoenen zijn enorm gestegen. Wel, we hebben goed nieuws voor je: de prijzen van ongepoederde vinyl handschoenen zijn met maar liefst 27% gedaald!

Door het tekort aan grondstoffen hebben onze leveranciers de prijzen van handschoenen moeten verhogen. Ook wij ontkwamen hier niet aan om deze door te berekenen. Wel hebben we ervoor gekozen om de prijsstijging zo beperkt mogelijk te houden, vandaar dat de vertrouwde 5+1 en 8+2 aanbiedingen zijn komen te vervallen.

Gelukkig zijn we nu enige tijd verder en is de markt iets genormaliseerd. Daarom hebben we goed nieuws voor je, lees snel verder!

Ongepoederde vinyl handschoenen in prijs verlaagd

Wij, als echte Koos van der Beek-ers, hebben altijd gezegd: “zodra het weer kan, verlagen we de prijzen”. Daarom hebben we vorige maand de prijs van de vinyl handschoenen poedervrij kunnen verlagen naar 7,95 per doosje.

Nu kunnen we deze handschoenen weer iets voordeliger inkopen, daarom kiezen we ervoor de staffelkortingen te herintroduceren! Iets anders dan voorheen, maar met meer voordeel voor jou: 4+1 en 7+3 gratis! Als je een overdoos (10 stuks) bestelt, ontvang je dus maar liefst 30% korting.

Update: ook black nitril handschoenen voordeliger!

Eindelijk hebben we ook goed nieuws over de black nitril handschoenen: deze zijn drastisch in prijs verlaagd! Omdat we altijd de beste prijs/kwaliteit voor jou willen bieden, kan de verpakking afwijken van je vorige order. We werken enkel met de beste merken plastic disposables, zoals Sempercare, Sinelco, Nebur, EuroGloves, Abena, etc.

Gepoederde vinyl handschoenen: OP=OP

Over vinyl handschoenen met poeder valt weer iets anders te melden: deze verdwijnen namelijk uit het assortiment. Oorspronkelijk werd in vinyl handschoenen poeder aangebracht om deze makkelijker aan te kunnen trekken. Omdat de kwaliteit en comfort van moderne vinyl handschoenen dusdanig verbeterd is, de vraag in de loop der jaren steeds kleiner werd en de productiekosten hoger zijn, verdwijnen deze uit het assortiment.

Vinyl poedervrij: tot 57% voordeliger

Maar vanaf nu geldt dus op de ongepoederde vinyl handschoenen een prijsdaling van 27%. En dit is zelfs -57% als je voor een overdoos kiest. Omdat we altijd de beste prijs/kwaliteit voor jou willen bieden, kan de verpakking afwijken van je vorige order. We werken enkel met de beste merken plastic disposables, zoals Sempercare, Sinelco, Nebur, EuroGloves, Abena, etc. Altijd met bewezen kwaliteit voor professioneel gebruik in de kapsalon.

Bestel jouw wegwerp handschoenen snel en voordelig bij kappersgroothandel Koos van der Beek.