Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

16 februari 2023

De Imago Shades Waaier nu gratis bij jouw bestelling!

Met Imago hebben wij een prachtig kleurenpalet aan verf op de markt gezet. Nog elke dag gebruiken kappers de Imago Color verf om de meest waanzinnige creaties te maken. Een aantal van deze creaties delen we graag met je in onze nieuwe Imago Shades Waaier. Een prachtige waaier met mooie recepten zodat jij deze kleuringen na kan maken in jouw salon en jouw klanten tevreden naar huis laat gaan.

Hoe bemachtig je de Imago Shades Waaier?

Deze Imago Shades Waaier krijg je gratis bij jouw bestelling met daarin Imago Pro Colors. Bestel dus jouw favoriete en/of hardlopende kleuren in de (web)shop van Koos van der Beek en ontvang een gratis Imago Shades Waaier.

Wat kan je ermee?

In de Imago Shades Waaier staan in totaal 8 recepten voor de meest fantastische kleuren. Van Schelpenblond tot Bessenzwart en van Roestrood tot aan Vleugelbruin, voor iedereen zit er iets tussen. Een ideale tool om samen met jouw klanten de perfecte kleur te vinden.

Hang hem gemakkelijk op

Door het handige ringetje kan je de waaier op een gemakkelijke plek in jouw salon hangen. Zo kan jij er snel bij wanneer je even wil spieken naar de juiste ingrediënten en benodigdheden. Geen kleur is te gek, geen vraag te raar, met de Imago Pro Colors kan jij alles aan.

Wacht niet te lang, we hebben maar een beperkte voorraad van de Imago Shades Waaier. Bestel dus snel jouw Imago Pro Colors en ontvang de fijne waaier er gratis bij!