Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

2 juli 2024

De innovatieve K18 lijn bij Koos van der Beek: permanent herstel in minuten

Bekijk alle K18 producten hier

Bij Koos van der Beek wordt innovatie in haarverzorging naar een hoger niveau getild met de introductie van de K18 lijn. Deze nieuwe collectie producten belooft niet alleen een snelle oplossing voor beschadigd haar, maar ook een permanente verbetering van de haarstructuur binnen enkele minuten. Wat maakt K18 zo bijzonder en waarom zou elke kapper deze producten in zijn assortiment moeten hebben? Laten we dieper ingaan op het merk K18 en de voordelen van deze revolutionaire haarverzorgingslijn.

Wat is K18?

K18 is een merk dat zich onderscheidt door zijn wetenschappelijke benadering van haarverzorging. De producten zijn gebaseerd op baanbrekend biotechnologisch onderzoek dat zich richt op het herstellen van de keratineketens in het haar. Deze ketens kunnen beschadigd raken door chemische behandelingen, hitte en andere omgevingsfactoren. De gepatenteerde K18Peptide™ is een kleine maar krachtige peptide die diep doordringt in de haarvezels om de natuurlijke structuur van het haar te herstellen.

Hoe werkt K18?

De werking van K18 producten is uniek en uiterst effectief. In tegenstelling tot traditionele haarverzorgingsproducten die zich voornamelijk richten op tijdelijke oplossingen zoals het gladmaken van de haarschubben, gaat K18 een stap verder. De K18Peptide™ herstelt de keratineketens van binnenuit, wat resulteert in blijvend sterk en gezond haar. Het gebruik van K18 producten zorgt ervoor dat het haar binnen enkele minuten niet alleen er beter uitziet, maar ook daadwerkelijk hersteld is op moleculair niveau.

De belangrijkste producten van de K18 lijn

  1. K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask: Dit masker is het vlaggenschip van de K18 lijn. Het masker dringt diep door in het haar en herstelt beschadigingen door het opnieuw verbinden van gebroken keratineketens. Het resultaat is soepel, sterk en glanzend haar dat bestand is tegen verdere schade.
  2. K18 Pro Detox Shampoo: Deze shampoo reinigt het haar diep zonder de natuurlijke balans te verstoren. Het verwijdert vuil en opbouw, terwijl het de gezondheid van de hoofdhuid en het haar bevordert.
  3. K18 Damage Shield pH Protective Shampoo: Deze pH-geoptimaliseerde shampoo biedt een zachte maar effectieve reiniging. Het helpt overtollige zwelling van de haarschubben te verminderen en verbetert de algehele gezondheid van het haar.

Waarom K18 onmisbaar is voor kappers?

Elke kapper die zijn klanten de beste haarverzorging wil bieden, kan niet zonder de K18 producten. Hier zijn enkele redenen waarom:

  • Snel en Efficiënt: K18 producten werken binnen enkele minuten, wat ideaal is voor drukke salons waar tijd een cruciale factor is.
  • Permanent Herstel: In tegenstelling tot veel andere producten die slechts tijdelijke oplossingen bieden, zorgt K18 voor een blijvend herstel van het haar.
  • Wetenschappelijk Onderbouwd: De werking van de K18Peptide™ is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, wat zorgt voor betrouwbare en consistente resultaten.
  • Veelzijdigheid: Of het nu gaat om chemisch behandeld haar, hittebeschadigd haar of haar dat simpelweg een opkikker nodig heeft, K18 biedt een oplossing die voor elk haartype werkt.

De introductie van de K18 lijn bij Koos van der Beek markeert een belangrijke stap vooruit in de wereld van haarverzorging. Met producten die binnen enkele minuten zorgen voor permanent herstelde haren, biedt K18 een unieke en effectieve oplossing voor haarproblemen. Voor kappers die hun klanten het beste willen bieden, is de K18 lijn een onmisbare toevoeging aan hun salon. Bezoek Koos van der Beek om deze innovatieve producten te ontdekken en te ervaren hoe K18 het verschil kan maken in jouw haarverzorgingsroutine.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »