Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  3 juni 2022

  De kammen, borstels en tools van Y.S. Park zijn onmisbaar in jouw salon!

  Al jarenlang is Koos van der Beek de Nederlandse importeur van de producten van Y.S. Park. Met ons brede assortiment hebben wij kammen, borstels en verschillende tools zoals clips, speldjes, klemmen, waterspuiten en verfkwasten op voorraad. De Y.S. Park kammen, borstels en tools zijn stuk van stuk van hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik in jouw kapsalon.

  De Y.S. Park kammen

  De kammen van Y.S. Park hebben de hoogste hitteresistentie ter wereld en zijn speciaal ontworpen met een "scheidingsruimte". Dit houdt in dat de eerste tand van de kam is ingekort voor een eenvoudiger verdeling van het haar tijdens het gebruik van de kam. 

  Ook bevat de kam een "luchtvering" voor duurzaamheid en flexibiliteit. Alle ideeën en ontwerpen van de Y.S. Park kammen, kwamen van professionals die het vak daadwerkelijk hebben uitgevoerd of dit nog altijd doen. Hierdoor is vooral de efficiëntie en het gemak in combinatie met uitstekende kwaliteit van de kammen belangrijk en zeker voelbaar in gebruik.

  De Y.S. Park borstels

  In de borstels van Y.S. Park vind je luchtgaten. Deze luchtgaten laten de lucht uit de föhn soepeler door het haar blazen en geven daardoor meer kracht aan het föhnen van het haar. De borstels drogen het haar snel en voorkomen dat het haar wordt beschadigd door de hete lucht. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat het drogen van het haar kan in een korte tijd worden gedaan, zelfs zonder een krachtige haardroger. De borstels helpen je niet alleen tijd en energie te besparen door het haar sneller te laten drogen, maar brengen ook kwaliteit en gemak met zich mee in de styling van het haar.

  De Y.S. Park tools

  Alle gereedschappen en tools van Y.S. Park zijn geproduceerd, geïnspireerd en gebaseerd op ervaringen uit de salon. Nog elke dag zijn er meerdere professionals die hun ervaringen en ideeën verwerken in nieuwe ontwerpen en het verbeteren van oude modellen. Y.S. Park is daarom onmisbaar voor professionele kappers en stylisten in elke salon en daarbuiten. Elke tool is ontworpen met unieke kenmerken om het werk snel, gemakkelijk en precies uit te voeren.

  Wil jij graag de kwaliteit en effectiviteit van de producten van Y.S. Park proberen in jouw salon? Bekijk ons uitgebreide assortiment hier of kom langs in onze winkel. Dan vertellen we gelijk meer over de producten en helpen we je de ideale kammen, borstels en eventueel tools uit te kiezen. 

  Contact opnemen kan via de contactpagina, via [email protected] of via 033 – 494 6688. Zien we je snel?