Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten [klantnaam] ?

8 juli 2022

De nieuwe Y.S. Park catalogus is uit!

Met een wisselend aanbod van kammen, borstel, clips en meer artikelen uit het Y.S. Park assortiment, was het tijd om de catalogus een nieuwe update te geven. Misschien heb je de oude catalogus nog ergens liggen en gebruik je hem nog regelmatig om producten in te kiezen? Of heb jij behoefte aan een online of offline mogelijkheid om alles van Y.S. Park gemakkelijk en overzichtelijk te bekijken? Dan is de nieuwe catalogus echt iets voor jou!

Offline

Bestel nu snel jouw nieuwe Y.S. Park catalogus mee met jouw volgende bestelling in de webshop. Voeg hem toe aan jouw bestelling of kom langs in de winkel en neem jouw nieuwe Y.S. Park catalogus gelijk mee! Zo heb jij een goed beeld van alle producten en mogelijkheden van Y.S. Park voor in jouw salon. En deze uitgave is voorzien van jouw inkoopprijzen, zodat je direct weet wat jouw favoriete tool kost. Bewaar de catalogus als naslagwerk wanneer je toe bent aan nieuwe borstels, kammen of accessoires.

Online

Bekijk je de nieuwe Y.S. Park catalogus liever online? Dan kan dat gemakkelijk via deze link. Het mooie van de online catalogus, is dat hij altijd bereikbaar is waar je ook bent (mits je toegang tot internet hebt, natuurlijk). Ideaal toch?

Gratis

Of je de catalogus nu online bekijkt of liever meeneemt tijdens jouw aankopen in de winkel of de webshop; de catalogus is altijd gratis. Zo heb jij gratis toegang tot de nieuwste informatie over de producten van Y.S. Park. Fantastisch!

Bekijk de catalogus online hier, of bestel hem mee door hem toe te voegen aan jouw bestelling!

Wil jij graag de kwaliteit en effectiviteit van de producten van Y.S. Park proberen in jouw salon? Bekijk ons uitgebreide assortiment hier of kom langs in onze winkel. Dan vertellen we gelijk meer over de producten en helpen we je de ideale kammen, borstels en eventueel tools uit te kiezen.

Contact opnemen kan via de contactpagina, via [email protected] of via 033 – 494 6688. Zien we je snel?