Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

30 maart 2023

Een gratis online cursus van Koos: Guillaume de Printemps over de roll-up techniek!

Dé coiffeur uit Frankrijk, Guillaume de Printemps, is in Nederland en hij leert ons graag een nieuwe techniek. Deze willen wij graag met jullie delen, dus wij hebben hem gevraagd dit in een kleine online cursus aan jullie te leren. Geheel gratis, een cadeautje van Koos.

Wat houdt de gratis online cursus in?

Tijdens de cursus krijg je informatie van Guillaume de Printemps. Guillaume is coiffeur in Frankrijk en kan je kennen van verschillende demonstraties van bekende merken.

Tijdens deze cursus gaat Guillaume ons introduceren met een nieuwe kniptechniek: De roll-up techniek. Vooral handig voor het knippen van dames met lang haar die hun haren graag in een vlecht dragen.

Waar volg je de gratis cursus?

De cursus zal plaatsvinden op zaterdagavond om 20:00. Als het goed is zijn de laatste werkzaamheden dan voorbij zodat jij tijd hebt om rustig te gaan zitten. De cursus zal online plaatsvinden via onderstaande link en is geheel gratis te bekijken.
Dus neem een grote kop thee of koffie en neem plaats!

Wat heb je nodig?

Niet meer dan een manier om de online cursus te volgen en interesse! Bekijk de online cursus dus gemakkelijk via jouw laptop, de telefoon of via een computer.

Misschien kan pen en papier wel handig zijn als je aantekeningen wil maken tijdens de cursus.

Hoelang duurt de cursus?

Het is een eenmalige mogelijkheid, het zal dus maar gaan om één moment op deze zaterdagavond. Maar alles wordt gefilmd en zal terug te kijken zijn achteraf via het kanaal van Koos van der Beek.

Dus, aankomende zaterdag om 20:00 uur, de knipcursus van Guillaume de Printemps. Mis het niet!

Wij hebben er enorm veel zin in, hopelijk jullie ook en zien we jullie online!

//BOTSONIC CODE