Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  Door Daniel Hover, 1 oktober 2018

  Eindelijk is er een oplossing voor jouw krullen!

  Nooit meer futloze en pluizige krullen

  Je herkent het vast wel bij jezelf of bij jouw klanten: dan ben je een uur bezig geweest met de föhn, krultang en stylingproduct en de krullen zien er prachtig uit. Maar de volgende dag wordt je wakker en het haar is pluizig, futloos en heeft zijn veerkracht verloren.

   

  Nu kun je je klanten verleiden om iedere dag weer jouw salon te bezoeken (veel succes!), maar er is een betere oplossing om iedere dag weer mooie, veerkrachtige krullen vol definitie te realiseren. Welkom, Controlled Chaos!

   

   

  Er is een oplossing voor ieder krultype

  Met Controlled Chaos neem je controle over ieder type gekruld haar. Het is belangrijk om te weten welk type krul jij hebt om zo de juiste behandeling te kiezen. Onderstaande methode is ontwikkeld door Andre Walker, de haarstylist voor The Oprah Winfrey Show. Zoek je krultype en bekijk het bijbehorende filmpje voor het beste resultaat.

   

   

   

   

  Ontdek de Controlled Chaos producten

  De Controlled Chaos lijn bestaat uit drie producten: Hair Cleanser, Hair Moisturizer en Curl Crème. Ieder product heeft zijn eigen kwaliteiten om krullen opnieuw tot leven te brengen en te onderhouden. De Controlled Chaos producten vragen wel enige aandacht, lees de gebruiksaanwijzing goed door of bekijk bovenstaande video's voor de beste resultaten. Maar geloof ons: het is de moeite waard!

   

   

   

   

  Controlled Chaos
  Hair Cleanser

  Controlled Chaos
  Hair Moisturizer

  Controlled Chaos
  Curl Crème

  Een sulfaatvrije shampoo die het haar zacht reinigt en tevens de natuurlijke vocht- en vetbalans van de hoofdhuid beschermt. Geschikt voor alle haartypes.

  Meer info

  Een multifunctionele, ultra-hydraterende crème die verzacht, herstelt en beschermt. Deze vochtinbrengende deep treatment is geschikt voor alle haartypes.

  Meer info

  Hét topproduct voor prachtige, golvende krullen! Definieert, versterkt, geeft veerkracht, voegt glans toe en beschermt tegen schade door warmte.

  Meer info

   

  Alle Controlled Chaos producten zijn gluten-, sulfaat- en parabenenvrij. Nog beter: deze vegan producten zijn verpakt in een BPA-vrije verpakking. Lekker voor mens en dier dus!

   

   

  Wat anderen van Controlled Chaos vinden

  "Mijn eerste indruk is dus erg goed. Mijn krullen voelen super zacht aan. Het is echt alsof er geen haarproduct in mijn haar zit en toch heb ik een goede kruldefinitie en bouncy curls."

  Debby, macblogster.nl

   

  "I love how the Curl Creme leaves me with soft and defined curls, I will definitely continue to apply it to my curls!"

  Sandra, justcurly.com

   

  "After using the curl creme my hair was very defined, soft and bouncy! I would definitely recommend it to other curlies for them to experience."

  Alexandra, naturallycurly.com

   

  "Controlled Chaos is a must have. It certainly lived up to its claims."

  Mitch, bluebrainreviews.com

   

   

  *Niet goed, geld terug

  Wij zijn ervan overtuigd dat je met Controlled Chaos Curl Crème je veerkrachtige, zachte, glanzende krullen terug krijgt. Ben je niet tevreden? Dan bieden wij je een niet-goed-geld-terug-garantie. De enige voorwaarde is dat je de tube voor 2/3 gevuld binnen 1 week na aankoop terug brengt. Let wel: deze garantie geldt alleen voor de Curl Crème.