Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

9 november 2023

Feestelijke bezorging: PostNL en Koos van der Beek zorgen dat je niet misgrijpt deze Kerst!

De kerstbellen rinkelen en de kerstlichtjes twinkelen alweer bijna, en dat betekent: drukte, gezelligheid én... pakketjes, heel veel pakketjes! Bij kappersgroothandel Koos van der Beek weten we dat je als kapper juist in deze tijd alle scharen, kleuringen en verzorgingsproducten op tijd in huis wilt hebben. Gelukkig is PostNL er klaar voor om alle kerstverrassingen op tijd onder de boom te krijgen - of in jouw geval, in de salon!

Gewijzigde openingstijden

Allereerst is het handig om onze aangepaste openingstijden te vermelden. Wel, dat is eenvoudig: we zijn enkel op maandag 25, dinsdag 26 december (Eerste en Tweede Kerstdag) en maandag 1 januari (Nieuwjaarsdag) gesloten. Alle andere dagen staan we vanaf 9.00 voor je klaar tot 17.00 uur (op vrijdag tot 15.00 uur).

Online bestellen

Onze webshop is 24 uur per dag geopend. We proberen je order altijd de volgende werkdag te verzenden, maar in deze drukke periode kunnen we niets garanderen. We beloven je wél dat we onze uiterste best doen om je order zo snel mogelijk te verzenden, want we begrijpen dat jij wel iets beters te doen hebt dan voor de deur te liggen wachten op de pakketbezorger.

Extra power voor de piekmomenten

Daarover gesproken: Kerst staat synoniem voor piekmomenten, en PostNL zet alle zeilen bij. Extra vrachtwagens, meer ritten en zelfs meer bezorgers worden ingepland om ervoor te zorgen dat jouw bestelling bij Koos van der Beek niet op zich laat wachten​.

Wat betekent dit voor jouw salon?

Laten we eerlijk zijn, niemand wil tijdens de drukste tijd van het jaar zonder haarlak zitten. Daarom is het slim om nu alvast na te denken over jouw voorraad. PostNL begint de kerstdrukte al te voelen en is klaar om ongeveer 160 miljoen kerstwensen te bezorgen -  wij zorgen ervoor dat jouw professionele wensen daarbij horen​.

Onze tip: bestel op tijd!

Met de recorddrukte van bijna 4 miljoen adressen die in de week voor kerst een bezoekje krijgen van een PostNL bezorger, raden we je aan niet te lang te wachten met bestellen​. Bij Koos van der Beek houden we van efficiëntie, maar zelfs wij kunnen de kerstman niet verslaan als het om last-minute verzoekjes gaat.

In deze tijd van het jaar kan de bezorgdatum afwijken ten opzichte van wat je normaal van ons gewend bent. In onderstaande tabel kun je zien wat de verwachte bezorgdatum van je bestelling is. Let wel: dit kunnen we niet garanderen, mogelijk wordt je bestelling later geleverd.

WeekUiterlijke besteldatumVerwachte bezorgdatum
51wo 20 decembervr 22 december
 do 21 decemberza 23 december
 vr 22 decemberdo 28 december
52di 26 december
(alleen online mogelijk; winkel is gesloten)
do 28 december
 wo 27 decembervr 29 december
 do 28 decemberza 30 december
 vr 29 decemberwo 3 januari
1ma 1 januari
(alleen online mogelijk; winkel is gesloten)
wo 3 januari
 di 2 januarido 4 januari


Wil je weten waar je pakketje blijft? Check dan altijd eerst de track & trace link die je ontvangen hebt bij je bestelling. Mocht je er niet uitkomen, stuur dan een appje naar 033-4946688.

App of mail ons

Heb je ons in deze drukke tijd nodig? We helpen je graag. Natuurlijk mag je ons altijd bellen, maar om teleurstelling te voorkomen (lees: je kunt de voicemail aan de lijn krijgen in plaats van bijvoorbeeld Wim, Monique of John) adviseren we je om te appen of te mailen. We kunnen je dan sneller helpen. Of, zeker zo gezellig: kom langs in onze winkel!

Conclusie: wees voorbereid en blijf stylish!

Deze feestdagen staan we samen sterk. Koos van der Beek zorgt voor de beste producten en PostNL voor de snelste levering. Zo blijft jouw salon de hele kerstperiode door stylish en klaar voor elke kerstcoupe!

//BOTSONIC CODE