Hé Thea, hoe gaat het met je?

  • Geplaatst op
  • Door Olav van der Beek
Hé Thea, hoe gaat het met je?

"Thea, hoe gaat het met je?" We horen het vaak en daarom een korte update over Thea.

Onze financiële dame is sinds 7 februari 2018 thuis. Na een griep en een longontsteking werd de diagnose lymfklier kanker geconstateerd en al snel werd het aanvalsplan met chemo’s uitgerold. BAM.

 

Tussenstand op dit moment is dat de tussentijdse uitslagen “zo goed als mogelijk” waren en Thea positief is, kleine stukjes buiten fietst en hard aftelt tot eind augustus voor haar laatste chemo. Ondanks dat we haar aanwezigheid vreselijk missen, is het inspirerend en hartverwarmend om te zien hoe ze, samen met haar topdochters, met zo veel kracht en mentale weerbaarheid deze strijd doorloopt. Super trots zijn we op haar en hoe ze het ondergaat.

 

Ze voelt zich zo goed dat ze soms een uurtje of 2 even langs komt gefietst en her en der al weer met haar neus in de papieren zit. De toekomst staat open en ook al gaat het goed, zij en wij leven met de dag. Begin september zal een intens herstel, maar ook verwerkingsproces beginnen wat niet direct hoeft te betekenen dat Thea automatisch snel terug is. Wel doet zij, en wij waar we kunnen helpen, er alles aan om het team zo snel mogelijk weer compleet te krijgen. Tot die tijd zullen Olav van der Beek en Anneke Koch haar taken overnemen.

 

Iedereen bedankt!

In de momenten dat ze het zwaar had heeft ze enorm veel energie gehaald uit de waanzinnig vele emails met lieve berichten, hoe kort ook, ze zijn allemaal luid en duidelijk binnen gekomen. Ook al is Koos van der Beek een bedrijf en doen we “zaken” met elkaar, de persoonlijke benadering werd hier weer eens duidelijk. Hartelijk dank, ze zijn allemaal uitgeprint (sorry milieu) en persoonlijk overhandigd aan Thea.