Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  6 september 2022

  Het ontstaan van een van de beste tondeuse merken: JRL Professional

  In de kappers- en barbierwereld is dit merk niet meer weg te denken. Want waar JRL Professional ooit begon met een enkele föhn, is dit merk voor de professionals uitgegroeid tot een kwalitatief en een van de voornaamste merken in onze prachtige branche.

  Wat is JRL professional?

  JRL Professional is een merk dat zich richt op de professionele schoonheid- en kapperssector. Ze ontwerpen en produceren verschillende soorten elektronische hulpmiddelen die ons werk makkelijker en effectiever maken. Van föhns tot tondeuses; alles is vakmanschap met een functioneel design.

  Vandaag de dag zie je JRL Professional vooral terug bij de kapper en de barber in de vorm van de tondeuses. Met hun revolutionaire producten zijn ze niet meer weg te denken uit onze branche en is het een erg gewild merk onder de professionals.

  Wat heb ik aan JRL Professional?

  Zoals we al kort vertelde, is JRL begonnen met een föhn. Gewoon één enkel product die ze zelf hadden ontwikkeld omdat ze van mening waren dat föhns beter konden. Maar al snel werd het JRL duidelijk dat ze meer konden dan alleen dat ene product. Ze ontwikkelden een tondeuse die tot op de dag van vandaag blijft innoveren en zelfs tot beste clipper van 2021 is gekroond.

  Zo hebben de tondeuses van JRL een speciale STAY COOL technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van messen die koel blijven, zelfs na zwaar gebruik. Dit is niet alleen beter voor het apparaat, maar vooral erg aangenaam voor jouw klanten.

  Meer voordelen van een JRL Professional tondeuse

  De JRL tondeuses hebben nog een aantal fijne voordelen waardoor ze onmisbaar zijn in jouw salon. Zo zijn de tondeuses draadloos, dus geen onhandig geklungel met de draad of de hoek die niet wil lukken. Gebruik bijvoorbeeld de hendel vergrendeling om de tondeuse langdurig, maar wel veilig te gebruiken en geniet van de revolutionaire Cool Blade voor een prachtig eindresultaat.

  Tevens zit er een grote accu in die het vaak toelaat om tot 4 uur te werken met de tondeuse. Het opladen gaat zelfs sneller, dit kan al in 3 uur tijd. En met een geavanceerde Rotary motor (welke in te stellen is on 6.000 of zelfs 7.200 rotaties per minuut) ben jij voorzien van een prachtige tondeuse die jou niet in de steek laat.

  Bekijk hier de JRL FreshFade Tondeuse FF 2020C, de JRL FreshFade Trimmer FF 2020T en de JRL Forte Pro Fohn 2020H en bestel ze in onze webshop. Of kom langs in de winkel in Leusden om de modellen eerst te zien voor je ze aanschaft.

  Wil je meer weten over de producten van JRL in ons assortiment? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via de chat rechtsonder op de website, via de contactpagina, via [email protected] of via 033 – 494 6688. Zien we je snel?