#HOUVOL

  • Geplaatst op
#HOUVOL

Helaas kunnen we voorlopig nog niet samen aan de slag. Op dit moment kunnen we even niet meer zeggen dan HOU VOL.

Lieve klanten,

 

Graag waren we samen met jullie weer aan de slag gegaan op zo kort mogelijke termijn. Helaas is dat voorlopig nog niet het geval. De machteloosheid groeit en het financieel leeg lopen van onze bedrijven is frustrerend.

 

Op dit moment kunnen we even niet meer zeggen dan HOU VOL.

 

Met ons creatieve team overleggen we iedere dag wat we nog meer kunnen doen voor jullie. Het zal nog een maand worden van thuisverf pakketjes, goedkope tondeuses en scharen voor klanten en waar mogelijk mondjesmaat salon verkoop van de favoriete producten van jou klanten.

 

Wij blijven open en zullen alles doen om je te blijven ondersteunen in deze enorm pittige tijd. We zullen je producten blijven aanbieden waar je nog in de verkoop naar je klanten geld kan verdienen. Hou de speciale pagina op onze website in de gaten. 

 

Afhalen bij de groothandel kan, bel eerst even, we zetten het dan op een afgesproken tijdstip buiten voor je neer.

 

1 advies: hou je geld op zak en koop nog geen beschermde producten. Pas als het zeker is óf en wélke producten nodig zijn kun je het beste investeren is onze mening. We zijn breed aan het voorbereiden van kuch-schermen tot desinfectie en van wegwerp handdoeken tot luchtreiniging samen met vele leveranciers.

 

Als wij iets voor je kunnen doen tot je open mag, laat het ons svp weten, we denken en werken graag met je mee. 

 

We missen jullie bezoek in de groothandel en bezoeken bij jullie in de salon, maar we doen het voor elkaar en laten we het met elkaar blijven doen.

 

Tot heel snel!

 

Olav van der Beek

& team van Koos van der Beek