Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

1 januari 2024

Imago 0.0 - de nieuwe hypoallergene lijn van Imago!

De mens is van nature al perfect. We hebben daar weinig hulp bij nodig. Voor minimale haarverzorging met zo min mogelijke overbodige en belastende ingrediënten is Imago 0.0 de perfecte hypoallergene oplossing.

Ben jij op zoek naar een shampoo en conditioner zonder irritaties, zonder bijwerkingen en zonder onnodige ingrediënten? Of heb je snel last van allergische reacties op andere conditioners? Zoek dan niet verder en kies voor de nieuwe Imago lijn vol met hypoallergene producten. Zoals de Imago 0.0 set met daarin de nieuwe 0.0 shampoo en de 0.0 conditioner!

Met de Imago 0.0 hypoallergene lijn krijg je alle kwaliteiten die je van Imago gewend bent, alleen zonder de nare (allergische) reacties die je misschien van andere producten kan ervaren. De Imago boxset 0.0 is voor alle haartypes, dus is altijd goed om te hebben in jouw salon als vervanger voor jouw huidige shampoo en conditioner. Of gebruik hem zelf tijdens jouw was moment.

Product van de maand januari 2024

Imago 0.0 is deze maand het product van de maand! Dat betekent dat zowel de shampoo, conditioner als de duo sets nu extra voordelig zijn: 3+1 gratis (per soort). Tip: vertaal deze actie door naar jouw klanten door de 0.0 producten met 25% korting aan te bieden. Zo vergroot jij je omzet, zonder aan marge in te leveren. We helpen je: je kunt de beelden van deze actie downloaden zodat jij ze zelf kunt gebruiken in jouw nieuwsbrief of via sociale media. Zo weten jouw klanten ook gelijk van de actie af. Makkelijk toch?

Less is more

De mens is van nature al perfect. we hebben daar weinig hulp bij nodig. Voor minimale haarverzorging met zo min mogelijke overbodige en belastende ingrediënten is Imago 0.0 de perfecte hypoallergene oplossing.

0.0% allergenen*
0.0% parabenen
0.0% siliconen
0.0% sulfaat
0.0% capb
0.0% geur
100% vegan
100% cg-proof
100% anti-allergeen

De hypoallergene lijn van Imago

Deze nieuwe Imago lijn, en daarmee dus ook de Imago 0.0 box, is hypoallergeen. Hypo is Latijns voor ‘minder’ wat inhoudt dat hypoallergeen inhoudt dat er minder allergenen in zitten en dus vaak minder allergieën oproepen. Dit betekent dat de Imago 0.0 weinig tot geen allergie-opwekkende-stoffen bevat (in ieder geval niet voor de 26 meest voorkomende allergenen). Zo bevat de Imago 0.0 geen alcohol, parabenen en parfum (dit zijn vaak voorkomende ingrediënten die een allergie opwekken). Ideaal voor mensen die snel last hebben van een allergie of irritaties aan bijvoorbeeld de huid of luchtwegen.

0.0 shampoo0.0 conditioner0.0 duo set
Imago 0.0 Shampoo 250ml
advies verkoop: €19,99
Imago 0.0 Conditioner 250ml
advies verkoop: €19,99
Imago 0.0 Duo 2x250ml
advies verkoop: €32,95

Werking

De Imago 0.0 shampoo en conditioner vormen samen een ideale basis die helpt wanneer andere wasproducten voor de haren niet gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan overgevoeligheden, irritaties of zelfs allergie. De Imago 0.0 lijn geeft het haar een behandeling op de mildste manier waardoor het haar goed wordt gereinigd, maar ook zacht en kambaar wordt zonder de hoofdhuid of de haren aan te tasten.

 

De Imago 0.0 is hypoallergeen (voor de 26 meest voorkomende allergenen) en daarmee geschikt wanneer andere wasproducten irritatie opleveren of er sprake is van allergische reacties.

 

*Vrij van de 26 meest voorkomende allergenen

'Less is more', dat is de quote die het beste past bij onze nieuwe Imago 0.0 lijn. Dat houdt in dat een hoop onnodige ingrediënten eruit zijn gehaald en dit product veilig is voor mensen die een allergie of irritatie hebben voor bepaalde stoffen. Wij hebben het dan over de 26 meest voorkomende allergenen:

  1. Alpha-Isomethyl-ionon
  2. Amyl cinnamal
  3. Amylcinnamyl-alcohol
  4. Anijsalcohol
  5. Benzyl alcohol
  6. Benzylbenzoaat
  7. Benzyl cinnamate
  8. Benzyl salicylaat
  9. Cinnamal
  10. Cinnamylalcohol
  11. Citral
  12. Citronellol
  13. Coumarin
  14. Eugenol
  15. Evernia furfuracea-extract (eikenboom extract)
  16. Evernia prunastri-extract (eikenmos extract)
  17. Farnesol (geurstof in anijs/jasmijn en rozenolie)
  18. Geraniol (rozengeur)
  19. Hexyl cinnamal
  20. Hydroxycitronellal
  21. Hydroxyisohexyl 3-cyclohexeencarboxaldehyde
  22. Isoeugenol
  23. Limonene
  24. Linalool
  25. Majantol
  26. Methyl 2-octynoaat

Resultaat

Met de Imago 0.0 lijn haal je een product in jouw salon waar iedere klant blij mee is. Vooral iemand met veel allergieën zal het lastig vinden om de juiste producten te vinden die werken voor een fijne behandeling na het wassen. De Imago Conditioner 0.0 helpt niet alleen deze mensen, maar iedereen die hier tegenaan loopt.

Na het gebruik van deze conditioner is het haar gevoed en gezond. Met de speciaal ontwikkelde hypoallergene formule van de Imago Conditioner 0.0 zorg jij voor een glans in het haar (van jouw klanten). Het haar zal weer zijdezacht en verzorgd aanvoelen.

Gebruikswijze

Zorg ervoor dat de haren nat en gewassen zijn. Neem vervolgens een beetje Imago 0.0 shampoo in de hand en verdeel dit goed over de handen. Breng de Imago 0.0 shampoo gelijkmatig over de hoofdhuid en verdeel dit naar de punten van het haar. Spoel de shampoo uit de haren en herhaal dit proces met de Imago 0.0 conditioner. Laat dan na het spoelen laat de haren drogen aan de lucht of door ze in model te föhnen.

De Imago 0.0 lijn is hypoallergeen en zacht voor haar en hoofdhuid.

//BOTSONIC CODE