Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  25 april 2022

  Imago producten: niet alleen goed voor in de salon, maar ook voor het milieu

  Imago, het zal je vast niet ontgaan zijn, is ons eigen huismerk exclusief voor kappers. Alweer ruim 20 jaar geleden zagen we een duidelijk gat in de markt en hebben we onze eigen lijn haarproducten gelanceerd. Imago is in die jaren uitgegroeid tot een volwaardige en buitengewone collectie professionele, verzorgings- en stylingproducten met vele voordelen voor kapper en consument.

  Want buiten dat we met de volle 100% kunnen zeggen dat dit een merk is dat aansluit op de wensen van de kappers, doen we nog veel meer goede dingen met Imago. Eén daarvan is het milieu beschermen.

  Hoe bedoel je, beschermen?

  Veel producten in ons mooie vak worden in plastic geleverd, of er wordt veel plastic verbruikt. Ook wij liepen tegen dit probleem aan. We willen jullie immers kwaliteit leveren, maar het liefst wel zo duurzaam en effectief mogelijk. Een perfect aansluitend alternatief dan plastic, of eentje waarvan de kwaliteit in ieder geval gelijk is, hebben we nog niet gevonden. Dus zijn we vooralsnog gedwongen om onze verpakkingen toch van plastic te maken.

  Maar we vonden dat als we geen alternatief konden vinden, we in ieder geval iets moesten doen om alle plastic vervuiling tegen te gaan. Daarom werken we samen met Plastic Bank. Nu wordt voor elke fles van Imago, minimaal 2 (vervuilings-)flessen uit de natuur gehaald. Zo zorgen we ervoor dat onze fles geen plastic vervuilingsmiddel kan worden en helpen we zelfs mee met vervuiling tegen gaan.

  Dit doen we uiteraard tot we een juist alternatief hebben gevonden voor de plastic flessen. Maar in de tussentijd zitten we in ieder geval niet stil! We willen immers niet doen aan "greenwashing", maar wel meewerken aan een duurzamere wereld!

  Wat doen we nog meer?

  Buiten de flessen van Imago zo duurzaam mogelijk te maken, proberen we nog duurzamer te zijn. Misschien is het je al eens opgevallen maar overal op onze website kom je een groene balk tegen. In deze balk zie je dat we een boom planten voor elke bestelling die gedaan wordt. Benieuwd wat we precies met deze actie doen om de wereld een stukje beter te maken? Bekijk dan deze pagina: www.koosvanderbeek.nl/boom

  Koos van der Beek laat bomen planten voor elke bestelling die je doet!
   
   
  Bomen laten planten
   
   
  Km in dieselauto
   
   
  x
  Schiphol - New York

  Zo helpen we op een aantal vlakken toch mee met het duurzamer maken van de wereld door een beetje op ons milieu te passen. Doe jij al mee?

  Wat kun jij doen?

  Je helpt door Imago producten te bestellen, immers voor ieder product verdwijnen er 2 plastic flessen uit het milieu. Ook kun je je klanten adviseren om Imago producten thuis te gebruiken. Zo genereer jij extra inkomsten voor je salon en verzorgt je klant zijn/haar haar met de juiste producten. Tip: we hebben speciale consumentenbrochures voor je om het verhaal naar je klanten nog duidelijker te maken. Vraag ernaar bij je bestelling en we sturen ze gratis mee.

  Of wat denk je van de Imago blondeer navulverpakking? Als je ervoor kiest de pot te hergebruiken, hoeven we minder plastic te produceren. De navulling zit verpakt in een kartonnen doosje die op zijn beurt weer gerecycled kan worden.

  Over recyclen gesproken: scheidt het afval zodat jouw regionale afvalverwerker optimaal de materialen kan verwerken voor hergebruik. Dus doe de plastic Imago flessen bij het plastic en de kartonnen verpakkingen bij het oud papier. Wie weet zie je ze nog eens op een andere manier terug!

  Wil jij jouw mogelijkheden bespreken of ben je benieuwd naar ons Imago assortiment voor in jouw salon? Kom langs of neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over! Contact opnemen kan via de contactpagina, via [email protected] of via 033 – 494 6688. Zien we je snel?