Keune stopt, Imago gaat door!

  • Geplaatst op
  • Door Daniel Hover
Keune stopt, Imago gaat door!

Alle Keune Design producten zijn uit het assortiment. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor jouw salon. Welke producten kun je nu gebruiken? Wel, met Imago Professional Hairstyling heeft Koos van der Beek een salon exclusief en betaalbaar alternatief in huis.

Keune is gestopt met de Design line

Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat Keune is gestopt met de Design lijn. Al jouw vertrouwde producten verdwijnen uit het assortiment en zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor jouw salon en je klanten. Welke producten kun je nu gebruiken en aanbieden? Wel, maak kennis met Imago Professional Hairstyling!

 

Betaalbare, professionele haarproducten

Imago is exclusief verkrijgbaar bij Koos van der Beek en is voor consumenten uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde Imago salons. Jij kan nu één van deze salons in Nederland worden! Met Imago haal je een betaalbare lijn professionele verzorging- en stylingproducten in je salon.

 

Met Imago geniet je van een gezonde marge. Wij denken dat een goed product niet duur hoeft te zijn en dat consumenten voor een betaalbaar product vaker terug komen. Voor alle verkoopartikelen van Imago geldt altijd 6+1 gratis per soort. Zo profiteer je altijd van extra inkoopvoordeel.

 

Overstappen is niet moeilijk

We begrijpen dat overstappen best lastig kan zijn. Daarom hebben we hieronder een handig en overzichtelijk overstapschema voor je gemaakt. In een oogopslag vind je voor ieder Keune Design product een vergelijkbaar Imago alternatief. Een compleet overzicht van het Imago assortiment vind je hier.

 

Natuurlijk stap je niet over op een product dat je nog nooit gevoeld of geroken hebt. Daarom willen we je graag uitnodigen in onze winkel, waar je de producten kunt ervaren. Maar als je hiervoor geen tijd hebt, dan komen we graag langs in jouw salon. Bezoek onze winkel of bel 033 494 66 88 voor een afspraak. We helpen je graag!

 

Wil je Imago in jouw salon?

> betaalbare, professionele producten met gezonde marge
> voor alle verkoopartikelen geldt altijd 6+1 gratis
> geen verzendkosten vanaf 125,00 (daaronder 4,95)
> per stuk te bestellen
 

Probeer Imago nu! 3 Imago producten naar keuze voor 9,50.
Bel 033 494 66 88 of bezoek onze winkel.

 

Overstapschema

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het betreffende product.

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Let op: alle alternatieven zijn altijd bij benadering.

Voor de overige Keune Design artikelen is geen 1-op-1 alternatief aan te wijzen. Dit is heel persoonlijk.

Vind jouw favoriet in onze winkel. Hier kun je alle Imago producten voelen, ruiken en testen.