Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

3 november 2023

Krasweken bij Koos van der Beek!

December staat in het teken van waardering uitspreken, cadeaus geven en mooie tradities. Drie sfeermakers waar wij bij Koos van der Beek heel gelukkig van worden! De December Kalender bevat alle bovengenoemde kwaliteiten en daarom ontvang je eind 2023 dit spannende kraslot vol kans op mooie geldprijzen bij jouw order.

Wie wil er nu geen kans maken op mooie prijzen? Een reisje naar de zon of een heerlijk geldbedrag om jouw salon een boost mee te geven. Wij snappen dat jij geen kans (we vonden hem erg leuk gevonden) voorbij laat gaan om mee te doen aan zo’n mogelijkheid. Daarom krijg je bij Koos van der Beek voortaan deze kans!

De December Kalender actie

Bij een bestelling vanaf €149,- (excl. btw) in de webshop of in onze winkel (telefonisch doorbellen kan uiteraard altijd) krijg je een gratis December Kalender. En hoe groter je bestelling is, hoe meer krasloten je ontvangt. Want voor iedere €100,- extra ontvang je nog een December Kalender. Dat betekent dat als je voor €249,- besteld, je 2 December Kalenders ontvangt, en voor €349,- ontvang je 3 Kalenders, enz. Ideaal toch?

Kras iedere dag in december een vakje open om kans te maken op prijzen van €5 tot €100.000. De winkans is 1 op 2 en de hoofdprijs wordt zelfs 2x uitgereikt. Ben je benieuwd of de hoofdprijs al is gevallen? Dit is te checken op de website van Krasloten zelf.

De December Kalenders krijg je bij je order tot eind 2023 of zolang de voorraad strekt. Gewonnen loten zijn t/m 30-09-2025 te verzilveren bij deelnemende verkooppunten. Koos van der Beek is geen verkooppunt. Wij verkopen ze immers niet, wij geven alleen de Decembertraditie door aan jullie.

Wat kun je winnen?

Dat is natuurlijk de grote vraag. Wie er wint, is voor ons ook een raadsel. Dat maakt het wel leuker, want wij zijn net zo hoopvol als jij. Maar wat er precies te winnen valt, is ook elke keer weer anders. Wel weten we dat er meer dan 1.200.000 prijzen te winnen zijn en de hoofdprijs is: €100.000,- euro!

Daar kan je mooie dingen mee doen in jouw salon. Of gewoon lekker even ontspannen op vakantie? Of toch liever een nieuw interieur in jouw kapsalon… Alles is mogelijk! Maar je komt er niet in één keer achter, want met de December Kalender, kras jij elke dag tot aan kerst. Elke dag kom jij dichterbij die fijne prijzen om jouw kerst nog onvergetelijker te maken.

De voorwaarden

Even wat voorwaarden op een rijtje om onduidelijkheid te voorkomen:

  • de December Kalender is een product van De Nederlandse Krasloterij. Voor meer informatie, hun voorwaarden en de spelregels, is meer te vinden op hun website
  • je krijgt een December Kalender bij besteding vanaf €149,- (per bestelling) in onze webshop of in onze winkel;
  • de actie geldt niet op salon interieur;
  • de actie geldt tot 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt;
  • vermelde prijzen zijn exclusief btw;
  • indien de December Kalender niet meer voorradig is, kun je geen aanspraak maken op de actie (dus op=op).

Bij Koos van der Beek zetten we graag net dat stapje extra voor de leukste klanten van Nederland, daarom delen we graag de decembertraditie met jou. Fijne feestdagen alvast!

We wensen je veel geluk en succes toe met jouw kraslot!

//BOTSONIC CODE