Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  6 mei 2022

  Let op: jouw PostNL code komt voortaan alleen via de mail!

  Wie heeft ze niet ontvangen? De papieren briefjes van PostNL waarop we te lezen krijgen dat we ons pakket hebben gemist. Maar niet getreurd, met de bijgevoegde Track & Trace code weten we vaak gelijk waar ons pakket uithangt.

  PostNL heeft aangekondigd te stoppen met het uitdelen van deze papiertjes en gaat dit duurzamer oplossen. Wij vertellen je hier graag meer over.

  Voortaan via de email

  PostNL geeft aan dit soort briefjes voortaan digitaal naar de gemiste eigenaren van de pakketjes te versturen. Daarom wordt het email adres belangrijker dan ooit. Wij adviseren je dan ook graag aan om deze in jouw profiel te checken en eventueel aan te passen naar een email adres welke je veel gebruikt. Zo gaan de mailtjes met codes niet verloren en ben jij altijd op de hoogte van de status van jouw pakket!

  Vanaf wanneer?

  Voor nu staat deze verandering bij PostNL gepland vanaf 1 juli. Zorg er daarom voor dat je voor die tijd jouw email adres hebt gecheckt en eventueel hebt aangepast. Zo gaat alles goedkomen!

  Wil jij meer gemak, download dan eventueel de PostNL app (Android of iOS). Elk pakket wat wij aanmelden, komt hier als het goed is in terug en is dus makkelijk te volgen in de app zonder dat jij zelf de Track & Trace code hoeft in te voeren. Ideaal!

  Bekijk voor meer vragen de website van PostNL of neem contact met ons op om jouw vragen door te nemen. We helpen je immers graag verder.

  Koos van der Beek, alles voor elke kapper!