Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Door Daniel Hover, 4 maart 2019

Nieuw: Aristocut kappersscharen

Knip haar op het hoogste niveau

Aristocut scharen combineren het beste vakmanschap en uitstekende materialen met een aantrekkelijke prijs.

 

Hoogwaardige materialen met aantrekkelijk design

De scharen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, kobaltstaal en Japans meerlagig staal van de industrieleiders Takefu en Hitachi. Vanwege hun perfecte ergonomie, garanderen alle Aristocut scharen moeiteloos en ontspannen werken. Het uitstekende ontwerp zorgt er elke dag voor dat hun eigenaars echt genieten van het knippen van haar. Laat je betoveren door het speciale Aristocut gevoel.

 

Scherp en duurzaam

Voor een uitstekende scherpte en duurzaamheid gebruikt Aristocut legeringen van roestvrij kobaltroestvrij staal, 440C roestvrij staal, kobalt ATS 314, kobalt V-10 en kobalt V-10 damascusstaal. Deze legeringen behoren tot de meest geschikte schaarstalen ter wereld en ze hebben de vereiste hardheidsniveaus voor professionele kappersscharen. 

 

De messen zijn convex en hol geslepen, waardoor haarscherp snijden eenvoudig is. Er zijn ongeveer 150 werkstappen vereist om een ​​Aristocut schaar te maken van de onbewerkte tot de gepolijste schaar.

 

Ontspannen en comfortabel werken

De ergonomische handgrepen van de Aristocut schaar verlichten de spieren en verminderen slijtage en vermoeidheid van jouw gewrichten. Om een ​​zo ontspannen mogelijke werkhouding te bereiken, is de ergonomie (vorm) van een schaar erg belangrijk. De ergonomische vormen verlichten de spieren en voorkomen vermoeidheid en spanning. Zelfs peesontsteking kan worden vermeden.

 

Geniet langer van je schaar

De Aristocut schaar is een precisie-instrument van de hoogste kwaliteit. Het moet met zorg worden behandeld en onderhouden. Reinig de versnellingspositie en de messen van je Aristocut schaar dagelijks met een zachte doek en breng een druppel machine-olie aan op het draaipuntgebied (versnellingspositie).

 

Controleer regelmatig de spanning van de schaar. Alle Aristocut scharen hebben een schroefsysteem dat nauwkeurige afstelling mogelijk maakt. Optimale spanning zorgt voor een zachte opening en sluiting en een perfecte snit. Als het correct is ingesteld, moeten de messen niet sluiten maar moeten ze voorzichtig worden gesloten.

 

Vermijd contact van de messen met metalen of harde voorwerpen en knip niets uit dat vreemd is aan de soort. Bewaar je Aristocut schaar altijd op een droge en veilige plaats in gesloten toestand.

 

Bestel jouw schaar bij Koos van der Beek

Wil jij een Aristocut schaar bestellen? Bekijk hier het volledige assortiment, of bezoek onze winkel. Hier kun je de schaar in de hand nemen en ervaren welke kappersschaar het meest past bij jou.