Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

24 maart 2023

Nieuw bij Koos: Imago No Yellow Mask!

We hebben weer een pareltje die we graag aan je voorstellen: maak kennis met de Imago No Yellow Mask! Een verzorgend No Yellow haarmasker. Met de Imago No Yellow Mask heb je een geweldige manier om de blonde lokken gezond en koel te houden van jouw klanten in de salon. Dit type haarmasker is speciaal ontwikkeld om geelachtige tonen in blond haar te neutraliseren, wat vaak voorkomt bij behandeld en geverfd haar in de salon.

Waarom de Imago No Yellow Mask?

De Imago No Yellow Mask bevat meestal paarse pigmenten die het haar een koelere tint geven en ongewenste gele tinten neutraliseren. Dit resulteert in een heldere, koele en matterende look waarmee jouw klanten met een grote glimlach de salon uitlopen.

Werkwijze van de Imago No Yellow Mask

Het gebruik van de Imago No Yellow Mask is heel eenvoudig. Je brengt het masker aan op schoon, vochtig haar en laat het vijf tot maximaal 8 minuten intrekken voordat je het grondig uitspoelt. Het is belangrijk om het masker niet te lang te laten zitten, omdat dit het haar een onnatuurlijke paarse tint kan geven. Houd de aanbevolen inwerktijd dus zeker aan voor het beste resultaat.

Verzorgende krachten

Naast het neutraliseren van gele tonen, hydrateert en voedt de Imago No Yellow Mask het haar ook intensief. Gebruik de Imago No Yellow Mask om het haar te herstellen en te versterken, waardoor het beter bestand is tegen beschadiging door hitte of styling. Hierdoor blijft je haar gezond en veerkrachtig.

Kortom, de Imago No Yellow Mask is een uitstekende aanvulling op een blondeerbehandeling in jouw salon. Een prachtig haarverzorgingsproduct die blonde lokken op hun best laten zien. Het geeft niet alleen een prachtige koele blondtint, maar zorgt ook voor gezond en sterk haar!

//BOTSONIC CODE