Nieuw: de krachtigste No Yellow ooit!

  • Geplaatst op
  • Door Daniel Hover
Nieuw: de krachtigste No Yellow ooit!

Na het succes van andere merken is het ons gelukt ook een No Yellow te ontwikkelen. Maar deze is krachtiger en verzorgend. Waar andere No Yellows pigment bevatten óf verzorgend waren is de Imago No Yellow extreem krachtig en van professionele kwaliteit voor gebruik in de salon en verzorgt het chemische behandeld haar om zacht en doorkambaar te worden.

Shampoo of niet?

Het is je misschien opgevallen: we spreken bewust niet over een No Yellow shampoo. Nee, Imago No Yellow is een reiniging en een boost in één. Het neutraliseert warmte krachtiger dan een ‘gewone’ silver shampoo of No Yellow shampoo, maar verzorgt het haar en onderhoudt de kleur tegelijk. Onze No Yellow kun je vinden tussen de Haircare producten.

 

 

Wat maakt Imago No Yellow zo krachtig?

Imago No Yellow neutraliseert met paarse pigmenten, de gele pigmenten in het haar. Door deze complementaire kleuren tegenover elkaar te zetten, worden warme ondertonen uit het haar verwijdert. De paarse pigmenten zijn dusdanig intensief en van zulke extreem hoogwaardige kwaliteit, dat je deze No Yellow niet te lang moet laten inwerken. Lees daarom altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing. Imago No Yellow is dan ook ontstaan als professioneel product, wat óók gebruikt kan worden door de consument thuis en niet andersom.

 

 

Wanneer gebruik je No Yellow?

Als je het haar hebt ontkleurd, haalt Imago No Yellow perfect het laatste restje warmte uit het haar. Maar ook om highlights, coupe soleil of blond- en grijstinten te onderhouden is deze boost geschikt. No Yellow zorgt altijd voor koele blondtinten met een gematteerd effect en verzorgt deze om het gewenste resultaat zo lang mogelijk te behouden. Bij grijs haar geeft het een intense glans.

 

 

Hoe gebruik je No Yellow?

Was het haar eerst met een dagelijkse shampoo voor optimaal gereinigd haar. Masseer vervolgens een ruime hoeveelheid No Yellow in het haar en vermijd hierbij zoveel mogelijk de hoofdhuid. Laat 5 minuten (tot 10 minuten) inwerken en met ruim water uitspoelen. Tip: gebruik No Yellow op handdoekdroog haar voor een sterker effect. 

 

Let op: als No Yellow te lang op de handen en hoofdhuid inwerkt, krijgen deze een paarse tint. Deze verdwijnt na ongeveer 2 wasbeurten met een dagelijkse shampoo.

 

 

Perfect voor de zomer!

Imago No Yellow is uitstekend geschikt om te gebruiken vanaf de eerste zonnestralen. Door de zon wordt het haar opgelicht, waardoor warme tonen vrijkomen. Door Imago No Yellow 1x per week te gebruiken hou je de warmte in het haar in bedwang. Ook al is het warm, jouw blondtinten blijven koel!

 

Imago No Yellow is verkrijgbaar in 250 ml (advies verkoopprijs €12,50) en 1000 ml.