Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

11 april 2022

NIEUW: Imago Black Blonding – een nieuwe manier van oplichten & blonderen in jouw salon!

Met trots mogen wij het nieuws nu delen met de hele wereld: Imago heeft een nieuw product! Een ware verbetering op het gebied van oplichten en blonderen, want met de Imago Black Blonding breekt een nieuw tijdperk aan. Blondeer en ontkleur tot wel 10 tinten lichter met de nieuwe zwarte blondering van Imago!

Waarom zwarte blondering van Imago?

We horen je bijna denken: wat is er zo speciaal aan dan? Dat leggen we graag aan je uit! Met de samenwerkende ingrediënten van de Imago Black Blonding, wordt het ontkleuringsproces een stuk gemakkelijker en effectiever. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook producten. Ideaal toch?

Vaak zie je dat het haar een zware klap te verduren krijgt na het ontkleuren. De Plex bescherming in de Imago Black Blonding zorgt ervoor dat je het haar niet alleen voedt en beschermt tijdens de behandeling, maar ook ver daarna. Dus buiten het gemak van dit nieuwe zwarte blondering, is het ook beter voor het haar en werkt dit effectiever voor jou als kapper!

De werkende eigenschappen

In deze nieuwe zwarte blondeerpoeder zitten een aantal ingrediënten die het product zo uniek en werkzaam maken. We noemen het de Plex bescherming. Hiermee bieden we bescherming tijdens, maar ook na, het blonderen. Deze Plex bescherming gaat om de samenwerking tussen een aantal ingrediënten, waaronder de volgende twee horen:

Houtskool (Charcoal powder)

Zo zit er actieve houtskool in, die er niet alleen voor zorgt dat de blondeer daadwerkelijk zwart is, maar ook een verzorgende rol neemt in het blonderingsproces. Bij een geïrriteerde hoofdhuid (door jeuk of door schilfers) kalmeert de houtskool de hoofdhuid. Daarnaast zorgt de houtskool voor hydratatie in zowel de hoofdhuid als de haren zelf, maar werkt het ook ontgiftend. Dat betekent dat de houtskool als een soort magneet functioneert waarbij onzuiverheden uit de haren en vanaf de hoofdhuid worden verwijderd. Active houtskool is onmisbaar in jouw nieuwe ontkleuringsroutine.

Suiker

Maar naast de houtskool, zit er ook suiker (polyamino sugar condensate, ook wel bekend als cyclodextrin) in de Imago Black Blonding. De suiker zelf heeft voornamelijk een ondersteunende rol om te zorgen dat de andere producten beter tot hun recht komen. Suiker heeft bijvoorbeeld een scrubbende werking waardoor onzuiverheden makkelijk loskomen uit de haren en de hoofdhuid. De houtskool kan deze onzuiverheden weer makkelijker wegnemen. Daarnaast zorgt suiker ook voor het beter opnemen van producten door de hoofdhuid en het haar. En omdat suiker gemakkelijk weer weg spoelt, blijft er zo min mogelijk product achter na de behandeling. Suiker en de houtskool maken dus samen een gouden combinatie voor de reiniging en hydratatie van het haar tijdens het ontkleuren.

Wanneer ga jij beginnen met de Imago Black Blonding?

We kunnen je nog veel meer vertellen over de voordelen van Imago Black Blonding of de andere producten uit de Imago lijn, maar dat doen we graag persoonlijk. Liever laten we de producten voor zichzelf spreken, zodat ook jij de voordelen van deze Imago zwarte blonding ervaart. Kom langs in onze groothandel in Leusden of bekijk dit product online in onze shopsite. En mocht je vragen hebben, laat het ons dan weten! We helpen je graag verder!

//BOTSONIC CODE