Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

2 maart 2021

Olaplex: herstelt en voorkomt beschadigd haar

Wat is Olaplex?

Olaplex is een hulpmiddel waarmee je je beschadigde haar blijvend herstelt en dat daadwerkelijk beschadigd haar voorkomt dankzij een uniek, gepatenteerd ingrediënt. Olaplex bestaat uit een 7-stappen systeem. De eerste 2 producten worden toegepast in de salon, als losse behandeling of als toevoeging aan de haarverf of ontkleuring. De overige producten kun je thuis gebruiken om je haar te verzorgen.

 

Hoe werkt Olaplex?

Olaplex is een uitvinding van twee zeer deskundige scheikundigen: Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Zij ontdekten een chemische verbinding die slechts uit één ingrediënt bestaat en geen siliconen of olie bevat: Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Dit unieke, gepatenteerde ingrediënt vormt de basis van Olaplex' herstellende eigenschappen.

 

Je haar uit bestaat voor een deel uit zwavelbruggen. Dit zijn vrij sterke verbindingen die de structuur van je haar bepalen. Door het stylen, föhnen en verven van het haar, raakt het haar beschadigd en worden de zwavelbruggen in het haar gebroken. Olaplex herstelt die kapotte verbindingen in het haar en is daarmee dé oplossing om beschadigd, droog en futloos haar weer in topconditie te brengen.

 

Olaplex producten zijn ook ideaal om gespleten haarpunten te voorkomen, je haar langer te laten groeien of extra glans te krijgen. Olaplex maakt het haar sterker dan ooit tevoren! Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.

 

Het allerfijnste is dat het resultaat van de behandeling blijvend is. Je haar keert niet zomaar weer terug naar zijn beschadigde staat wanneer je stopt met Olaplex.

 

 

De Olaplex producten

Olaplex heeft 7 producten die samen een complete behandeling vormen. Stap 1 en 2 vinden plaats in de salon. De andere producten van Olaplex vormen een thuisbehandeling waarmee eenvoudig futloos en beschadigd haar behandeld kan worden.

 

In de salon kun je ervoor kiezen om de producten toe te laten voegen aan de haarverf (of ontkleuring) óf ze toe te laten passen als losse behandeling.

 

 

 

Olaplex No. 0

Intensive Bond Building Hair Treatment

Een primer die het haar voorbereidt op de Olaplex No. 3 waardoor deze beter wordt geabsorbeerd voor maximaal herstel. Dit product bevat de hoogste concentratie gepatenteerde Olaplex-technologie die de haarbanden versterken en het haar beschermt tegen schadelijke invloeden. Het product wordt gebruikt in combinatie met de Olaplex No. 3. Door deze unieke combinatie en formules herstelt het haar 68% meer en is het 3x sterker.

 

 

 

Olaplex No. 1

Bond Multiplier

Deze eerste salonbehandeling is een heel geconcentreerd product. Het herstelt de gebroken zwavelverbindingen en begint met het herstellen van de schade.

 

 

 

Olaplex No. 2

Bond Perfector

De tweede stap in de salon gaat verder met het herstellen en opbouwen van de resterende gebroken zwavelverbindingen. Zo krijg je het sterkste, meest glanzende en meest gezonde haar mogelijk!

 

 

 

Olaplex No. 3

Hairperfector

Deze Hairperfector van Olaplex is een treatment die beschadigd haar weer herstelt! Olaplex No. 3 zorgt ervoor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Daarnaast is Olaplex No. 3 ook het perfecte product om gespleten haarpunten tegen te gaan. Dit Olaplex haarmasker geeft je haar een echte boost en maakt het heerlijk zacht.

 

 

 

Olaplex No. 4

Bond Maintenance Shampoo

Dit is een reinigende en hydraterende shampoo zonder sulfaten die het haar extra glans geeft en de haarstructuur zichtbaar verbetert. Olaplex No. 4 geeft het haar iedere wasbeurt weer een intense glans.

 

 

 

Olaplex No. 5

Bond Maintenance Conditioner

Een hydraterende conditioner voor chemisch behandeld haar. Olaplex No. 5 herstelt, hydrateert en voorkomt pluizig haar zonder het haar te verzwaren. Daarnaast voorkomt het gespleten haarpunten.

 

 

 

Olaplex No. 6

Bond Smoother

Deze styling crème werkt net zo verzorgend als een leave-in conditioner. De crème biedt bescherming bij het gebruik van warme stylingtools en verkort de droogtijd na het wassen. Daarnaast elimineert Olaplex No. 6 pluizend haar en ongewenste plukjes.

 

 

 

Olaplex No. 7

Bonding Oil

Dit is een haarolie die pluizig haar tegengaat en je haar herstelt zonder het te verzwaren. Olaplex No. 7 zorgt voor het behoud van glans, zachtheid, kleur en levendigheid van je haar. De Olaplex olie is tevens een hittebescherming tot 230°C!

 

 

Olaplex Set

De Olaplex salon producten (No. 1 en No. 2) zijn alleen als gecombineerde salonbehandeling verkrijgbaar in de Olaplex Salon Intro Kit. Wil je eerst Olaplex proberen of ben je thuiskapper? Bestel dan de Olaplex Travelling Stylist Kit, met 1x No. 1 100ml en 2x No. 2 100ml. Let op: deze producten zijn enkel te gebruiken door professionals en niet geschikt voor verkoop.

 

 

 

Olaplex Salon Intro Kit

Salon pakket met Olaplex No. 1 en No. 2.

1x Olaplex No. 1 Bond Multiplier 525ml
2x Olaplex No. 2 Bond Perfector 525ml
incl. doseerhouder

 

 

 

Traveling Stylist Kit

Trial pakket met Olaplex No. 1 en No. 2.

1x Olaplex No. 1 Bond Multiplier 100ml
2x Olaplex No. 2 Bond Perfector 100ml

 

 

Olaplex voor thuis

Adviseer jouw klanten om de verzorgende producten van Olaplex ook thuis te gebruiken. Veel mensen denken dat Olaplex alleen geschikt is voor haar dat beschadigd is door het verven. Maar dat is zeker niet zo. Olaplex is voor elk haartype geschikt. Zo kan je haar ook beschadigd raken door vaak de föhn, stijltang, krultang en andere thermische hittebronnen te gebruiken. Ook de zon en UV-straling brengt schade toe aan je haar waardoor het droog, dof en beschadigd raakt.

Olaplex is effectief bij droog, dof, pluizig, slap, futloos en breekbaar haar. Na gebruik zal je haar glanzen, sterker zijn, minder pluizen en komt de kleur beter uit. Kortom; je haar wordt weer gezond en zal stralen.

 

 

Bestel bij Olaplex Professional Partner

Koos van der Beek is officieel Olaplex Professional Partner. We verkopen uitsluitend Olaplex aan Koos van der Beek klanten. Geen minimale afname hoeveelheid.

//BOTSONIC CODE