Onze winkel is weer open!

  • Geplaatst op
Onze winkel is weer open!

Vanaf woensdag 28 april is het weer mogelijk om een (kort) bezoek te brengen aan onze winkel. Wel vragen we je i.v.m. onze en jouw gezondheid om onze COVID-19 regels te volgen.

Nu de corona-maatregelen versoepelen, zien wij kans om onze deuren weer te openen. Vanaf woensdag 28 april is het weer mogelijk om een (kort) bezoek te brengen aan onze winkel. Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan de winkel, om jouw noodzakelijke inkopen te komen doen.

 

We vragen je i.v.m. onze en jouw gezondheid nadrukkelijk om je aan de volgende regels te houden:

- Kom alleen

- Winkelwagen verplicht (we hebben er 2: staat er geen klaar, wacht dan buiten)

- Winkel doelgericht (maximaal 15 minuten)

- Houd 2 meter afstand

- Mondkapje verplicht

 

Helaas, funshoppen zit er echt nog niet in. Ook is de toegang beperkt, omdat wij door de gangpaden moeten lopen om orders te picken. We hebben plek voor 2 klanten tegelijk en om iedereen de kans te geven een boodschapje te doen, vragen we je om je bezoek zo kort mogelijk te houden tot maximaal 15 minuten.

 

MEER TIJD NODIG? MAAK EEN AFSPRAAK

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe schaar, tondeuse of nieuw interieur, dan is 15 minuten natuurlijk lang niet voldoende om een keuze te maken. Bel of app ons voor een afspraak, dan weten we zeker dat we je ruim de tijd en aandacht kunnen geven. We helpen je graag om je van een goed advies te voorzien.

 

PICK-UP SERVICE

Wat ons betreft de beste oplossing om je bestelling te plaatsen, is om te kiezen voor onze pick-up service. Zo kun je toch langskomen in de winkel en even naar ons zwaaien (vinden we leuk), terwijl je bezoek kort en veilig blijft. Jij plaatst je bestelling (online of telefonisch via 033-4946688), wij verzamelen je order en zetten hem klaar en jij komt hem ophalen wanneer het jou uitkomt!

 

HIER VIND JE ONS:

Klokhoek 14
3833GX Leusden
(033) 494 66 88

OPENINGSTIJDEN:

Ma - Do: 8.00 - 17.00 uur
Vr: 8.00 - 15.00 uur
24/7 op deze website