Op vakantie met... jouw favoriete haarproducten!

 • Geplaatst op
 • Door Daniel Hover
Op vakantie met... jouw favoriete haarproducten!

Ga je op vakantie? Dan wil je dat je haar er top uitziet. In deze blog leggen we je uit welke producten je absoluut niet moet vergeten tijdens jouw reis!

De scholen zijn net begonnen, maar het duurt niet lang voor we weer allemaal in de auto of het vliegtuig stappen. Misschien ga je wel fietsen of met de boot; hoe dan ook: ook tijdens de herfstvakantie is het belangrijk om te weten wat je mee mag (en moet!) nemen. Zo komt je haar de vakantie wel door!

 

Travelsizes: ideaal voor op reis

Welk vervoersmiddel je ook gebruikt; de ruimte is altijd beperkt. In het vliegtuig ben je gebonden aan strikte afmetingen voor je bagage en regelgeving m.b.t. de verpakking. In de auto heb je waarschijnlijk meer ruimte, maar ook die is niet oneindig. Om maar niet te spreken over de ruimte die je hebt als je met de fiets gaat of gaat backpacken.

 

De oplossing: travelsizes! Koos van der Beek heeft van de meest populaire producten wel een kleine verpakking op voorraad. Het belangrijkste voordeel is dat deze minder ruimte en gewicht innemen dan een traditionele verpakking. Dat scheelt weer sjouwen, maar grote kans dat je deze na de vakantie niet terug naar huis hoeft te nemen! Als hij op is, gooi je hem gewoon weg. Zo hou je ruimte over om een souvenir in te pakken.

 

Regels in het vliegtuig

Ga je met het vliegtuig op vakantie? Houdt dan rekening met strenge veiligheidscontroles op o.a. jouw bagage. Deze haar- en beautyproducten mag je in je handbagage meenemen (bron: Schiphol):

 

 1. Shampoos, conditioners, haarcrèmes, waxen, gels, haarsprays, deodorant etc. mag je in je handbagage meenemen, mits deze maximaal 100 ml zijn en samen verpakt zijn in een hersluitbaar, transparant 1 liter zakje. Je mag per persoon één zakje meenemen.
 2. Let op met brandgevaarlijke stoffen (spuitbussen waar een vlammetje opstaat, zoals haarspray); deze kunnen geweigerd worden in je handbagage. 
 3. Kleine vijl, (nagel)schaar en pincet, maximaal 6 cm
 4. Tax Free producten gekocht na security mits verzegeld en met geldig aankoopbewijs
 5. Je föhn, krultang, stijltang, tondeuse mag gewoon mee als je deze echt niet kunt missen

 

Grotere verpakkingen (van meer dan 100 ml), losse scheermesjes en andere scherpe voorwerpen moeten mee in de ruimbagage. Twijfel je of je een bepaald voorwerp in je handbagage mag meenemen, neem dan contact op met Schiphol.

 

Haar- en beautytips voor de vakantie

 1. Je haar groeit sneller als de zon schijnt, ga dus voor je vakantie naar de kapper. Je gaat natuurlijk op vakantie om te genieten en dat doe je makkelijker als je je goed voelt met een mooie coupe.
 2. Bescherm je haar tegen de zon met een speciale shampoo, conditioner of masker. Deze producten hydrateren, beschermen het haar tegen UV-straling en herstellen schade door zout, water en zand.
 3. Ga (als je wat langer bent weggeweest) na je vakantie opnieuw naar de kapper. Hij/zij knipt de dode punten weg die zijn ontstaan door schadelijke invloeden.
 4. Neem alleen de producten mee die je nodig hebt en in kleine hoeveelheden.

 

Misschien wel de belangrijkste tip: tijdens je vakantie wil je maximaal genieten, nietwaar? Maar veel mensen nemen hun 'gewone' verzorgingsproducten mee. Geef je haar en lichaam extra aandacht door luxe en professionele verzorgingsproducten in te pakken. Zeker wanneer je deze als reisverpakking koopt, zijn ze betaalbaar en blijft het bijzonder om ze te gebruiken.

 

Vergeet deze producten niet!

Wij gaan niet op vakantie zonder deze producten en we raden je van harte aan om dat ook niet te doen. Waar je ook naar toe gaat - en met welk vervoersmiddel ook - deze producten mogen simpelweg niet ontbreken in jouw toilettas of koffer. 

 

Proraso Reisset

Om je baard op reis te pamperen.

 

Imago Megahold 50ml

Universeel stylingproduct in zakformaat.

 

Reissetje Aluminium Leeg

Je favoriete producten in je handbagage.

 

Wahl Travel Shaver

Compacte reisset om je kin glad te houden.

 

Mini Stijltang

Past makkelijk in je tas voor stijl haar.

 

Imago SUNset

Er zijn slechts nog enkele sets verkrijgbaar!

 

 

Zo ben je klaar voor je vakantie. Geniet ervan!