Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  1 augustus 2022

  Product van de maand augustus 2022

  Profiteer iedere maand van een andere Imago actie. Daar hoort natuurlijk een mooie actie bij in augustus, eentje die te maken heeft met het heerlijke weer en de zomer uiteraard! En wat past daar beter bij dan de Imago No Yellow?

  Met het product van de maand helpen we je om je omzet te vergroten, zonder aan marge in te leveren met een consumenten aanbieding en bijbehorend beeldmateriaal. Dat alleen is al reden genoeg toch? Maar er zijn meer voordelen waar we je graag van op de hoogte brengen.

  Imago No Yellow

  Met de Imago No Yellow Haircare is een nieuw tijdperk aangebroken. Want met dit product krijg jij de kans om zelf of bij jouw klanten net een stap verder te gaan in het blonderings- of ontkleuringsproces. Met de Imago No Yellow Haircare zorg jij voor een perfecte boost die het haar ontdoet van gele tinten.

  Voor in de salon

  Gebruik de Imago No Yellow Haircare in jouw salon als afwerking van het blonderings- of ontkleuringsproces. Met dit product verwijder je de laatste warmte & blondeer resten uit het haar en van de hoofdhuid af. Daarnaast zorgt de Imago No Yellow altijd voor koele blond tinten met een gematteerd effect en verzorgt deze om het gewenste resultaat zo lang mogelijk te behouden. Bij grijs haar geeft het een intense glans.

  Voor de klant thuis

  Wanneer je klant dit product thuis gebruikt, houdt de Imago No Yellow Haircare de blonde tinten in het haar helder en fris. Perfect voor highlights, coupe soleil, balayage, blond- en grijstinten en als tussenbehandeling na een blondering. Imago No Yellow is van professionele kwaliteit!

  De actie van deze maand: 3+1 gratis!

  Om jouw klanten mee te laten genieten van de Imago No Yellow, willen we jou ook een korting geven. Daarom krijg je nu 3+1 Imago No Yellow gratis! Zo kan jij ze ook weer aanbieden met dezelfde actie of met een korting van 25% per product. Hiermee vergroot jij de omzet, zonder in aan marge in te leveren!

  Daarnaast krijg je een gratis tentkaart om neer te zetten in jouw salon. Ook zorgen we dat je de beelden van deze actie kan downloaden zodat jij ze zelf kunt gebruiken in jouw nieuwsbrief of via sociale media. Zo weten jouw klanten ook gelijk van de actie af. Makkelijk toch?

  Haal meer uit je omzet met deze verkooptips:

  • Zet de tentkaart bij de kassa, met een paar mini’s erbij zodat je klant deze makkelijk kan meepakken tijdens het afrekenen/inplannen van een nieuwe afspraak. Dit geeft jou de kans er sneller over te beginnen bij de klant en vergroot je de kans op een impulsaankoop;
  • Plaats een afbeelding op je website, social media, in nieuwsbrieven en in je salon: laat je klanten weten dat je een actie hebt;
  • Vertel je klanten over het product en gebruik het zoveel mogelijk bij een behandeling: ervaren is verkopen!
  • Plaats het product en de actie op de kaptafel: hoe vaker de klant de aanbieding ziet, hoe groter de kans dat hij/zij tot aankoop overgaat. De kracht van herhaling!