Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

31 mei 2024

Product van de maand juni: Imago 2 Fasen

We hebben zoveel mooie Imago producten, dat het elke maand weer een feestje is om er eentje in het zonnetje te zetten. Met het zonnetje op onze bol, is dit een mooi moment voor een goed verzorgingsproduct van Imago te gebruiken in jouw salon en daarbuiten. Dus dit keer geven we de spotlight aan de Imago 2 Fasen! Dat betekent dat jij als professionele kapper profiteert van een fantastische aanbieding voor de Imago 2 Fasen Conditioner 250ml.

Met het product van de maand helpen we je om je omzet te vergroten, zonder aan marge in te leveren met een consumenten aanbieding en bijbehorend beeldmateriaal. Dat alleen is al reden genoeg toch? Maar er zijn meer voordelen waar we je graag van op de hoogte brengen.

De Imago 2 Fasen in jouw salon

Gebruik jij de Imago 2 Fasen veel in jouw salon? Of verkoop je het meer als bijverkoop aan de kassa? Beide opties zijn natuurlijk perfect maar een combinatie is goud waard. Want wanneer jij Imago 2 Fasen gebruikt bij jou klanten, zien en ervaren zij het effect van dit product en zullen zij de Imago 2 Fasen sneller kopen bij de balie tijdens het afrekenen.

2 Fasen leave-in conditioner zorgt voor ontklitting en glans en is uitermate geschikt voor droog en pluizig haar. Het haar wordt gevoed en geniet van een diepgaande vochtinbreng dankzij het hoge gehalte aminozuren en tarwe eiwitstoffen die tot in het kern van de haarvezel binnendringen. Hierdoor wordt het haar makkelijk kambaar. Ideaal na het zwemmen in chloorhoudend water of voor gepermanent haar om de krulvorming te verbeteren. Verbetert de kleur en beschermt geblondeerd haar.

De actie van deze maand: 3+1 gratis!

Imago 2 Fasen 250ml is deze maand het product van de maand: nu 3+1 gratis. 

Tip: vertaal deze actie door naar jouw klanten door het product van de maand met 25% korting aan te bieden. Zo vergroot jij je omzet, zonder aan marge in te leveren. We helpen je: je kunt de beelden van deze actie downloaden zodat jij ze zelf kunt gebruiken in jouw nieuwsbrief of via sociale media. Zo weten jouw klanten ook gelijk van de actie af. Makkelijk toch?

Haal meer uit je omzet met deze verkooptips:

  • Zet het product van de maand bij de kassa, zodat je klant deze makkelijk kan meepakken tijdens het afrekenen/inplannen van een nieuwe afspraak. Dit geeft jou de kans er sneller over te beginnen bij de klant en vergroot je de kans op een (impuls)aankoop;
  • Plaats een afbeelding op je website, social media, in nieuwsbrieven en in je salon: laat je klanten weten dat je een actie hebt;
  • Vertel je klanten over het product en gebruik het zoveel mogelijk bij een behandeling: ervaren is verkopen!
  • Plaats het product en de actie op de kaptafel: hoe vaker de klant de aanbieding ziet, hoe groter de kans dat hij/zij tot aankoop overgaat. De kracht van herhaling!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »