Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  1 juni 2022

  Product van de maand juni & juli 2022

  Profiteer iedere maand van een andere Imago actie. Ook in juni en juli hebben we een mooie actie voor jou en in jouw salon: De Imago mini’s! Makkelijk mee te nemen in de tas voor op vakantie of onderweg.

  Met het product van de maand helpen we je om je omzet te vergroten, zonder aan marge in te leveren met een consumenten aanbieding en bijbehorend beeldmateriaal. Dat alleen is al reden genoeg toch? Maar er zijn meer voordelen!

  De soorten mini’s

  De actie voor deze maand bestaat uit meerdere producten. We horen je denken, hoe dan? Nou, met meerdere soorten mini’s in ons assortiment, mag je deze maand kiezen voor welke mini’s jij gaat. Wil je liever een voorraad van 1 product, of een verscheidenheid van een aantal producten? De keus is aan jou. Maar let op: de 3+1 aanbieding geldt per soort, combineren is niet mogelijk.

  Welke producten zijn er te kiezen deze maand voor de product van de maand actie?

  Imago Megahold 50ml

  We hebben allemaal wel eens behoefte aan een stylinggel die ervoor zorgt dat de lokken van ons kapsel op de juiste plekken blijven zitten. Met deze Imago Megahold bieden we een gel aan die onmisbaar is in jouw salon en bij jouw klanten thuis.

  Imago Flex Shine 50ml

  Imago Flex Shine is ideaal voor het modelleren van vochtig haar. Het wordt ook gebruikt op droog haar om het kapsel te verstevigen. Bevat provitamine B5 om het haar te verzorgen en veerkrachtig te maken. Met deze mini ben jij dus altijd voorbereid onderweg.

  Imago Shampoo Color/Perm 50ml

  Wil jij langer genieten van jouw gekleurde lokken of dat net gezette permanentje? Met de mini Imago Shampoo Color/Perm behoudt je deze kleur of permanent net iets langer.  

  Imago Repair Crème 50ml

  Om jouw lokken nog beter te herstellen en te beschermen tegen bijvoorbeeld zonnestralen of onverwachte zomerse buien, hebben we ook de Imago Repair Crème in een makkelijke mini gemaakt. Past makkelijk in de tas en kan daarom altijd mee!

  De actie van deze maand: 3+1 gratis!

  Om jouw klanten mee te laten genieten van de Imago mini’s, willen we jou ook een korting geven. Daarom krijg je nu 3 mini’s met 1 mini gratis! Zo kan jij ze ook weer aanbieden met dezelfde actie of met een korting van 25% per product. Hiermee vergroot jij de omzet, zonder in aan marge in te leveren!

  Daarnaast krijg je een gratis tentkaart om neer te zetten in jouw salon. Ook zorgen we dat je de beelden van deze actie kan downloaden zodat jij ze zelf kunt gebruiken in jouw nieuwsbrief of via sociale media. Zo weten jouw klanten ook gelijk van de actie af. Makkelijk toch?

  Het succes van de Imago mini's!

  We snappen dat je misschien denkt: Maar deze actie heb ik in juni ook gehad en/of gezien! Dat klopt. De Mini's gaan erg hard, zeker met de vakanties die momenteel veel worden gehouden. Het zijn fijne kleine verpakkingen van jouw favoriete merk die makkelijk in jouw (hand)bagage passen. En omdat de mini's ook in juli weer veel gebruikt kunnen worden, hebben we deze keer besloten dit product van de maand een maandje door te trekken! Zo kan jij in jouw salon met meer mini's doorverkopen zonder aan marge in te leveren. Dat is ideaal toch?

  Haal meer uit je omzet met deze verkooptips:

  • Zet de tentkaart bij de kassa, met een paar mini’s erbij zodat je klant deze makkelijk kan meepakken tijdens het afrekenen/inplannen van een nieuwe afspraak. Dit geeft jou de kans er sneller over te beginnen bij de klant en vergroot je de kans op een impulsaankoop;
  • Plaats een afbeelding op je website, social media, in nieuwsbrieven en in je salon: laat je klanten weten dat je een actie hebt;
  • Vertel je klanten over het product en gebruik het zoveel mogelijk bij een behandeling: ervaren is verkopen!
  • Plaats het product en de actie op de kaptafel: hoe vaker de klant de aanbieding ziet, hoe groter de kans dat hij/zij tot aankoop overgaat. De kracht van herhaling!