Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 mei 2022

  Product van de maand mei 2022

  Profiteer iedere maand van een andere Imago actie. Ook in mei hebben we een mooie actie voor jou en in jouw salon: de Imago Megahold 500ml!

  Met het product van de maand helpen we je om je omzet te vergroten, zonder aan marge in te leveren met een consumenten aanbieding en bijbehorend beeldmateriaal. Dat alleen is al reden genoeg toch? Maar er zijn meer voordelen!

  Imago Megahold 500ml

  Deze maand hebben we de Imago Megahold 500ml voor je als actie. We hebben allemaal wel eens behoefte aan een stylinggel die ervoor zorgt dat de lokken van ons kapsel op de juiste plekken blijven zitten. Met deze Imago Megahold bieden we een gel aan die onmisbaar is in jouw salon en bij jouw klanten thuis.

  Hoe gebruik je de Imago Megahold 500ml?

  De Imago Megahold 500ml is te gebruiken voor ieder haartype en ook voor ieder kapsel. Het laat geen restjes achter in het haar, is makkelijk uit te borstelen en heeft een frisse en aangename geur. Met het gebruik van de Imago Megahold 500ml merk je dat de gel snel werkt en je niet veel nodig hebt om zelfs de grootste lokken en kapsels haar moeiteloos in bedwang te houden. Ideaal!

  Deze maand: 3+1 gratis

  Om jouw klanten mee te laten genieten van dit product van Imago, willen we jou ook een korting geven: 3+1 gratis. En voor jouw klanten geldt: krijg de 500ml variant voor de prijs van 250ml. Hiermee vergroot jij de omzet, zonder in aan marge in te leveren!

  Daarnaast krijg je een gratis tentkaart om neer te zetten in jouw salon. Ook zorgen we dat je de beelden van deze actie kan downloaden zodat jij ze zelf kunt gebruiken in jouw nieuwsbrief of via sociale media. Zo weten jouw klanten ook gelijk van de actie af. Makkelijk toch? 

  Bestel Imago Megahold 500ml hier!

  Haal meer uit je omzet met deze verkooptips:

  • Zet de tentkaart bij de kassa, met een paar producten erbij zodat je klant deze makkelijk kan meepakken. Dit geeft jou de kans er sneller over te beginnen bij de klant en vergroot je de kans op een impulsaankoop;
  • Plaats een afbeelding op je website, social media, in nieuwsbrieven en in je salon: laat je klanten weten dat je een actie hebt;
  • Vertel je klanten over het product en gebruik het zoveel mogelijk bij een behandeling: ervaren is verkopen;
  • Plaats het product en de actie op de kaptafel: hoe vaker de klant de aanbieding ziet, hoe groter de kans dat hij/zij tot aankoop overgaat. De kracht van herhaling!