Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

1 september 2022

Product van de maand september 2022

Product van de maand

Profiteer iedere maand van een andere Imago actie! We helpen je om je omzet te vergroten, zonder aan marge in te leveren met een consumenten aanbieding en bijbehorend beeldmateriaal.

Snel een frisse coupe

Volume Boost is is de ideale combinatie tussen een styling poeder en een droogshampoo. Perfect om je coupe tussen 2 wasbeurten op te frissen.

Deze maand 3+1 gratis

Volume Boost 300ml is nu extra voordelig: 3+1 gratis! Daarnaast ontvang je een gratis tentkaart om jouw klanten ook te laten profiteren. Zo vergroot je de omzet, zonder aan marge in te leveren! We maken het je graag makkelijk: daarom kun je hier beeldmateriaal downloaden om deze actie te communiceren.

Bestel Imago Volume Boost hier!

Haal meer uit je omzet met deze verkooptips:

  • Zet de tentkaart bij de kassa, met een paar producten erbij zodat je klant deze makkelijk kan meepakken, zo vergroot je de kans op een impulsaankoop;
  • Plaats een afbeelding op je website, social media, in nieuwsbrieven en in je salon: laat je klanten weten dat je een actie hebt;
  • Vertel je klanten over het product en gebruik het zoveel mogelijk bij een behandeling: ervaren is verkopen;
  • Plaats het product en de actie op de kaptafel: hoe vaker de klant de aanbieding ziet, hoe groter de kans dat hij/zij tot aankoop overgaat. De kracht van herhaling! 
//BOTSONIC CODE