Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

1 januari 2022

RINSANA producten, waarom dit onmisbaar is in jouw salon

Misschien heb je wel eens gehoord van Selective producten, misschien nog niet. Recent hebben wij een nieuw haarproductenlijn in ons assortiment opgenomen: RINSANA. Met de producten van RINSANA kan jij jouw klanten een nieuwe ervaring in de verzorging van het haar bieden.

Wij leggen je graag uit hoe dit werkt en waarom de RINSANA haarproductenlijn van Selective onmisbaar zijn in jouw salon.

RINSANA

Met de productenlijn van RINSANA herstel je gemakkelijk het haar. Het zorgt voor sterker haar, maar ook meer glans in de lokken. Deze professionele herstructurering behandeling zorgt ervoor dat het haar gevoed wordt en sterker wordt tijdens een behandeling. Dit is mede te danken aan het meest spraakmakende ingrediënt in deze haarproducten: Slakkenslijm.

Met RINSANA herstel je het haar. Buiten de herstellende eigenschappen, zorgt RINSANA ook voor sterker haar en een mooiere glans in de lokken. In principe herstelt RINSANA de natuurlijke schoonheid van het haar dankzij een speciaal ingrediënt: Slakkenslijm.

Werking

Dit slakkenslijm extract is enorm herstellend voor het haar. Hierdoor garandeert het gebruik van RINSANA producten, de elasticiteit, de compactheid en de hydratatie van het haar op een gezonde en snelle manier.

RINSANA is bruikbaar op alle haartypes die verzorging nodig hebben. In slechts 3 tot 5 minuten herstelt het de lokken en voedt, hydrateert en versoepelt het haar. Een ideale behandelmethode in jouw kapsalon.

De producten

RINSANA heeft een aantal verschillende producten. Ieder product heeft een aparte werking maar worden versterkt wanneer ze samen worden gebruikt.

De RINSANA Shampoo: Deze delicate shampoo is speciaal ontworpen voor beschadigd en gestrest haar. Het voedt de haarvezel diep en geeft het een geweldige volume.

De RINSANA Spray: Een 2-fasen spray die niet hoeft te worden uitgespoeld voor beschadigd en gestrest haar met een onmiddellijk herstructurerend effect.

De RINSANA Restructuring Mask: Een onmiddellijk herstructurerend tweecomponentenmasker, speciaal ontworpen voor beschadigd en gestrest haar.

Het RINSANA pakket: Hierin zitten zowel de shampoo als de spray voor een gehele behandeling in één keer.

Wil jij meer weten of dit product, de werking ervan of de mogelijkheden voor in jouw salon? Kom langs in onze winkel in Leusden voor een persoonlijk (advies)gesprek of bekijk alle informatie en bijbehorende informatieve folders over RINSANA in onze webshop. Contact opnemen kan via de contactpagina, via [email protected] of via 033 – 494 6688. Zien we je snel?