TOP 10 VAN 2018

TOP 10 VAN 2018

Dag 2018! 2019 wordt fantastisch, we hebben mooie dingen in petto, maar laten we nog snel even terug kijken naar alle leuke producten uit 2018!

Wat was het voor jaar? Heet! Dat sowieso, maar afgelopen jaar waren de volgende producten de absolute toppers:

1# Imago Volume Boost - de boost van 2018 kwam van de droogshampoo in combinatie met volume boost poeder in een spuitbus. Heerlijke geur en superhandig. Voor 2019 zal dit wel een blijvertje zijn gezien alle positieve reacties en het niet te vergelijken is met een product van een ander merk.

2# Leren heuptas - kwaliteit was er gelukkig ook weer in 2018. Na het "verlies" van de écht leren materiaaltas van Jaguar hebben we uit Noorwegen weer een echt lederen materiaaltas met degelijke sluiting.

3# Sweet Bunny Hare - 2017 was het jaar van de Sugar Bear haarvitamines. Wat een knaller was dat! Maar na even los te zijn van de haarvitamines vonden we het zusje van de beren, de haasjes! Zelfde prachtige ingrediënten, vitamine D is alleen uit planten gehaald en niet uit dieren waardoor de vitamine ook compleet Vegan is! Mooiste is dat we nog dagelijks het bericht krijgen: "ZE WERKEN ÉCHT!!!". Dat wisten we natuurlijk al toen we er aan begonnen ;)! Als feestelijk einde van dit jaar zijn we ook nog eens exclusief distributeur geworden voor Nederland. Vanuit San Jose hebben we het vertrouwen gekregen de markt en Nederland rustig en gecontroleerd op te bouwen.

4# Bubbles - de kinderen zijn de toekomst, de glimlach van een kind etc. etc. De kiddo's horen er ook bij en als we dat dan doen, dan met een heel mooi natuurlijk product met een verhaal. Biologisch, afbreekbare verpakking en goed nagedacht dat alles wat je door het putje spoelt ook weer in de natuur komt. Ruikt en voelt ook super!

5# No-Yellow Booster - geel is al jaren, eigenlijk toen Bassie en Adriaan op TV stopten. Maar met de Kis No-Yellow Booster voor in bijna iedere blondeer kun je de laatste nekslag geven tegen het geel wat vrij kan komen na een ontkleuring. Prachtig "wit" en "koel" haar!

6# Dapper Dan - leukste mannenlijntje van 2018. Veel keuze voor je ideale stylingproducten zonder té veel keus. Ruikt, smeert, styled, werkt lekker en ziet er geweldig uit.

7# Wahl Senior - onze eigen senior, Gert van der Beek, werkte nog 3 dagen en dat wordt in 2019, 2 dagen, maar daar hebben we het natuurlijk niet over. Wahl Senior prolithium Cordless is de sterkste draadloze tondeuse tot nu toe. Zo sterk dat tot 2x toe ALLE tondeuses terug mochten naar de fabriek voor een sterkere veer achter het mesblad. Gelukkig was alleen de veer het probleem en hebben we heel veel mensen blij kunnen maken met een Senior.

8# Comair Twist & Swivel - soms zijn de kleinste aanpassingen het handigst. Krultang die je kan knikken was toch wel het leukste wat we hebben gezien op electra gebied in 2018. Makkelijker in gebruik en daarom ook ideaal voor de salonverkoop! (vergeet deze in 2019 niet!)

9# Pink Pewters - haarsieraden zijn terug van weggeweest en nog minstens zo populair! Iedere bruid wil deze, maar ook naar een gala of gaaf festival. Deze houden we zeker in 2019!

10# Imago Sun - de bijna oneindig lange zomer kunnen we niet vergeten in dit overzicht. En wat was nou hét boegbeeld van deze zomer - de Imago SUN set met een Shampoo voor na een hete dag, Leave-in Mask om je haar weer op adem te brengen en een hitte beschermingsspray om de UV buiten de deur/ je haar te houden! 

Mochten we iets missen in deze top 10, laat het ons gerust weten! Voor komend jaar geldt, TIP KOOS met je ontdekte producten en gaan wij deze verkopen in de groothandel dan ontvang jij er 1 gratis als dank voor jouw tip! Tippen kan naar [email protected]