Top 10 van 2019

  • Geplaatst op
  • Door Daniel Hover
Top 10 van 2019

2019 zit er bijna op: tijd om even terug te kijken naar jullie favoriete producten van het afgelopen jaar!

Wat valt op? Het is een gevarieerd lijstje, maar Imago is met afstand jullie meest favoriete merk. Niet zo vreemd misschien, aangezien wij dat ook vinden ;-) Goed, genoeg hierover. Tromgeroffel a.u.b.

Sweet Bunny

Met stip op 1 het meest verkochte product. We hadden na de introductie eind 2018 zoiets wel gehoopt, maar toch zijn we verrast. Deze haarvitamines zijn ongekend populair en vliegen de deur uit! Komt het door de bijzondere counter display? Nah, het zal vast door het mooie, gezonde effect op het haar zijn...

 

Imago Colors

Al jarenlang de drijvende kracht achter veel salons: Imago haarverf. Jullie blijven lekker doorkleuren en de keuze voor Imago Colors is een logische. Nergens anders vind je zoveel waar voor je geld, zonder aan kwaliteit in te leveren. Tipje voor 2020: we introduceren 3 nieuwe kleuren!

 

Imago Megahold

Iedere dag brengen honderden kappers en consumenten hun haar in model met deze ongeëvenaarde supergel van Imago. Komend jaar gaat de 100.000e pot Megahold 500ml over de toonbank. Reden voor een een feestje en die komt er ook. Hou onze socials in de gaten.

 

Altijd 6+1 gratis

Zwarte halskragen

Niet iedereen is overtuigd van de meerwaarde van dit product, maar toch is dit een van de meest geliefde nieuwkomers. Zwarte halskragen doen exact hetzelfde als de witte, maar passen perfect bij donkere kaplakens. Het oog wil ook wat, zullen we maar zeggen.

 

Altijd 5+1 gratis

Feather mesjes

Al zo lang de meeste collega's bij Koos van der Beek zich kunnen herinneren (uitgezonderd Gert & Coby) zijn dit de meest populaire mesjes. Anno 2019 zijn ze er in verschillende 'smaken', maar de originele Feather mesjes zijn een begrip!

 

Altijd 4 doosjes voor €99,-

 

Y.S. Park Toupeerkam YS-150

Het hele assortiment van Y.S. Park is het afgelopen jaar weer in populariteit gestegen, met als uitschieter de YS-150 toupeerkam 215mm. Komt het door de verschillende kleuren? De tanden in 3 verschillende lengtes voor een snellere en stevigere toupage? Of omdat deze kam slechts 16 gram weegt? Allemaal natuurlijk! 

 

Wahl 1919

2019 stond natuurlijk in het teken van het 100-jarig jubileum van Wahl. En dat vierden zij met de nu al iconische 1919 100 Year Cordless Clipper Limited Edition. Heb jij hem al? Ook in 2020 is deze tondeuse direct uit voorraad leverbaar.

 

Imago No Yellow

Onze favoriete nieuwkomer voor dit jaar is Imago No Yellow. En we zijn niet alleen: ook jullie zijn fan! De vraag naar de krachtigste No Yellow ooit was zo groot dat de productie het niet kon bijbenen. Gelukkig is de voorraad weer aangevuld en kunnen we je volgend jaar ook blijven voorzien van prachtig, helder blond haar.

 

Altijd 6+1 gratis

 

Olivia Garden Finger Brush Combo

Het unieke design van de Finger Brush Combo werd door jullie gewaardeerd. En vooral de limited editions (Copper en Pastels) vielen in de smaak. Sorry, ze zijn allemaal uitverkocht... Maar de zwarte S, M & L zijn er nog steeds!

 

Golden Rose 3D Mascara

Met deze mascara geef je iedere wimperhaar 100% meer volume. Maar dat wist je natuurlijk allang, want anders zou de 3D Fantastic Mascara niet in dit lijstje staan...

 

 

Dat was 2019 in 10 producten. Maar ook voor 2020 gaat heel wat moois brengen. Van deze producten hebben we hoge verwachtingen:

Actigener

Je hebt het vast al gehoord: Koos van der Beek is sinds 2019 producent en verdeler van Actigener. In januari 2020 wordt dit iconische product in een volledig nieuw jasje gestoken. Aan de vertrouwde receptuur verandert niets: het blijft de meest effectieve oplossing tegen haar- en hoofdhuidproblemen.

 

Ga.Ma iQ Perfetto slimme föhn

Dit jaar maakte de Ga.Ma iQ haardroger een vliegende start, maar dit product is nog zo nieuw dat we verwachten dat hij volgend jaar de markt volledig omver blaast. Door zijn slanke design, blaaskracht maar vooral intelligentie wordt dit echt een hit!

 

Kiki Curls

Iedereen die mooie krullen of golven wil: let op, onze opvolger van Controlled Chaos komt eraan! De productie is gestart en dit voorjaar maken we jouw golvende haren blij met Kiki Curls. Deze lijn is volledig CG-friendly en is speciaal ontwikkeld om krullen te verzorgen en onderhouden.

 

Trend-Design RecYcape

In 2020 en daarna wordt zorg dragen voor onze planeet nog belangrijker. Draag een steentje bij met deze zeer duurzame kapmantel! De RecYcape is namelijk gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. Deze groene kapmantel is alleen in zwart leverbaar.