VACATURE: Chef Orders

  • Geplaatst op
VACATURE: Chef Orders

Kappersgroothandel Koos van der Beek is op zoek naar een service gerichte en productieve team speler die zorgt dat alle bestellingen secuur en snel bij onze klanten komen.
Leuk? Lees dan door voor de rest!

Chef Orders - 40 uur

Kappersgroothandel Koos van der Beek is op zoek naar een service gerichte en productieve team speler die zorgt dat alle bestellingen secuur en snel bij onze klanten komen.

Leuk? Lees dan door voor de rest!

 

Joehoe, dit zijn wij!
Koos van der Beek is bijna 80 jaar een Kappersgroothandel en familiebedrijf met klanten in heel Nederland.

We werken met een gelijkwaardig, zelfstandig opererend en sociaal team van 10 mensen tussen de 30 en 68 jaar.

Persoonlijk contact, met de klant als ook onder elkaar, staat centraal en vinden we belangrijk.

Het doel is om de beste service te leveren, goede producten te scouten en te verkopen tegen een eerlijke prijs. Maar dat klinkt wel wat standaard, daarom gaan we verder met leuke acties, hebben we de meest ervaren mensen die allemaal zichzelf kunnen zijn, zelfstandig keuzes maken en zijn altijd het beste voor de klant willen. We lopen altijd die extra meter om een 11 voor service te krijgen van onze klanten.


Dit zoeken we!
Als aanvulling op een sterk groeiend team en bedrijf zijn we op zoek naar een toffe collega die alles doet om de order op tijd, zorgvuldig gepakt en ingepakt bij de klant te krijgen.

Als onderdeel van een bruisend team ben jij het laatste en misschien wel belangrijkste station om onze klant heel erg blij te maken met onze service. Het pakken van de bestelling en verzend gereed maken van de orders is een belangrijke schakel tussen onze organisatie en de klant, dit moet met gevoel voor service en zonder fouten gebeuren.

Je werkt nauw samen met je collega’s van inkoop en logistiek en hebt klantcontact over de orders.

Door de wisseling in (piek)drukte moet je altijd goed zicht hebben op de orders en waar nodig je collega’s tijdig bijschakelen.

 

Functie-eisen
Onze nieuwe order held(in) van Koos van der Beek kan zich vinden in de volgende punten:
-Je bent van nature jeugdig, energiek en lichamelijk fit
-Je kunt goed uit de voeten op een computer, wij werken met Mac
-Je bent punctueel
-Je functioneert goed in een kleinschalig en persoonlijk team en bent sociaal vaardig
-Je beheerst de Nederlandse taal voldoende in woord als in geschrift 
-Je bent representatief, je werkt tenslotte in de kappersbranche 
-Je bent flexibel, nieuwsgierig en op de toekomst gericht 
-Je hebt een rijbewijs
-Je hebt gevoel voor humor
-Je bent woonachting in de omgeving (+/- 25 km) rondom Leusden
-Je kan overzicht behouden, je bent tenslotte verantwoordelijk voor de dagelijkse order afhandeling

 

Wat wij bieden
Koos van der Beek biedt echt een leuke baan, veel leuker dan wie hier kunnen beschrijven, binnen een gezellig team tegen gezonde arbeidsvoorwaarden en met uitstekende aanvullende secundaire voorwaarden. Je werkt in een winkel/magazijn tussen de klanten en nauw samen met je collega’s.

Je werkt in een gezellige omgeving en er wordt van je verwacht dat je goed voor jezelf zorgt als wel voor ons, wij doen dat namelijk ook voor jou. 

 

Hoe nu verder?
Heb je behoefte aan een nieuwe functie en heb je zin om te solliciteren n.a.v. het lezen van deze vacature? Stuur dan je CV met foto, motivatie naar olav@koosvanderbeek.nl. Video mag ook, wordt beter bekeken en is wel lekker als afwisseling op al dat lezen voor ons;). 

Begin april reageren we op je sollicitatie en zullen onze gekozen kandidaten uitnodigen. Doel is 1 mei de nieuwe collega te verwelkomen met taart.

P.S. benieuwd wie wij zijn? Kijk op www.koosvanderbeek.nl/ditzijnwij, facebook.com/koosvanderbeek en natuurlijk koosvanderbeek.nl voor meer van ons.

***Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is super irritant, niet doen!***