Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  We planten een boom voor je. Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  We planten een boom voor je. Meer weten?

  25 mei 2022

  Van Sugar Bear naar SweetBunny haarvitamines!

  Wie het nieuws volgt, zal vast al weten dat Sugar Bear vanaf augustus niet meer in Nederland verkocht mag worden. Dit vanwege een ingrediënt in de Sugar Bear gummies die schadelijk zijn en daarom verboden worden in Nederland. Op zich een goed gegeven, want schadelijke stoffen houden we niet van.

  Wat gaat er nu gebeuren?

  We snappen dat de Sugar Bear gebruikers nu op zoek zijn naar een goed alternatief. En dat is precies waar SweetBunny haarvitamines een beter alternatief is. Want buiten alle overkoepelende effecten die Sugar Bear en SweetBunny hebben, heeft SweetBunny nog extra voordelen!

  SweetBunny als duurzamer en beter alternatief!

  We kunnen dit wel voor je opsommen, maar deze afbeelding zegt eigenlijk al genoeg! SweetBunny is een duurzamer alternatief. Niet alleen in de gummies zelf, maar ook in de verpakking. Zo is ons potje gemaakt van gerecycled plastic en duurzaam tot stand gekomen. Ook de gummies zelf zijn voorzien van meerdere duurzame producten zoals bamboo extract en onder andere Vegan en Halal vrij.

  Trouwens ook goed om te benoemen: SweetBunny is goedkoper dan Sugar Bear! Dat is dan weer mooi meegenomen, want dat betekent dat je een beter alternatief krijgt voor minder geld! Wie wil dat nu niet?!

  Maar werken ze net zo goed?

  Beter zelfs! Elke werkzame stof uit Sugar Bear haar vitamines, ga je ook in SweetBunny vinden. Sterker nog, er zitten extra werkzame ingrediënten en voordelen aan Sweet Bunny gummies.

  Vraag het onze trouwe gebruikers maar, die zijn allemaal overtuigd van de werking van SweetBunny gumies! Dus schaf ze nu aan bij jouw groothandel en overtuig jouw klanten van de magie van de haarvitamines!

  Stap nu over op SweetBunny haarvitamines!

  SweetBunny is de beste haarvitamine in de markt en daarmee de vanzelfsprekende opvolger van Sugar Bear. We hebben speciaal voor kappers een unieke aanbieding gemaakt!