Voorjaarskriebels: nieuwe inrichting voor jouw salon

  • Geplaatst op
  • Door Daniel Hover
Voorjaarskriebels: nieuwe inrichting voor jouw salon

Het is nog winter, maar voordat je het weet krijg je de voorjaarskriebels. Een frisse schoonmaak hoort daarbij. Of misschien een compleet nieuw interieur? In dat geval moet je zeker even deze Salon Ambience en Luca Rossini aanbiedingen checken.

Een nieuw interieur, voor een aantrekkelijke prijs

Waarom zou je niet het voorjaar inluiden met een nieuwe start? Voor de kosten hoef je het niet te laten: met de Salon Ambience en Luca Rossini aanbiedingen profiteer je van veel voordeel op wasunits, stoelen, kaptafels en meer! Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 30 april 2019.

 

Bekijk alle Salon Ambience aanbiedingen voor komend voorjaar

 

Salon Ambience

Een van de voornaamste producenten van hoogwaardige meubels voor in de kapsalon. De producten staan voor creativiteit en duurzaamheid. Daarom ontvang je bij een kappersstoel maar liefst 5 jaar garantie op de pomp. 

 

Luca Rossini

Het jongere broertje van Salon Ambience. De meubels zijn van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, zonder in te leveren op design. Op de pompen van de kappersstoelen ontvang je 3 jaar garantie.

 

Jouw nieuwe inrichting staat voor je klaar

Je hoeft hem alleen nog maar samen te stellen. De keuze is enorm: niet alleen het aantal modellen is ruim, ook het aantal kleuren is overweldigend. Maar geen nood; wij helpen je graag. John, Hans en Gert zijn onze interieur specialisten. Samen hebben ze meer dan 70 jaar ervaring (!) en kunnen je voorzien van een gedegen advies.

 

Neem plaats in onze showroom 

De meest populaire modellen hebben een plekje in onze showroom. Hier kun je plaatsnemen in de nieuwste kappersstoelen of wasunits, of een blik werpen op een kaptafel. Met een kop koffie kun je op je gemak de verschillende brochures doornemen, of een vrijblijvend adviesgesprek met John, Hans of Gert voeren. Je bent van harte welkom!

 

Ga je toch voor een voorjaarsschoonmaak?

Succes ;-) Maak het jezelf makkelijk met de producten van Barbicide, voor een hygiënische salon. Met HG Haar Ontstopper ontdoe je de afvoer van haren en resten van zeep en stylingproducten. En vergeet niet om een nieuwe bezem te bestellen; dat veegt toch net wat fijner.